- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
nekem 4" kijelző felbontás qHD (960x540).
Hogy kitudjak venni 1 pixelt majd kifolyik a szemem a fókuszálástól, hogy lássam azt a kis "pöttyöt" ... nagyítóval persze könnyen kivehető
.. lehet a nagyítós használatra gyúrnak
...a jelenlegi kijelzőknél szerintem se kell több, max 5 felé, de ott se egyből FHD (Full HD), az a 7 be jó esetleg... 5-6 ra valami köztes kéne akkor már a FullHD és a sima HD közé... mondjuk a HD+ (1600x900) megfelelhet.
Ha már felbontás akkor inkább asztali monitornál lehetne "finomítani" ezen módon, felpörgetve vele a monitor és videókártya piacot (bár tavasszal vettem FHD monitort, egy legalább 5 évig úgy terveztem marad).
-
erdoke
titán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Én a Retina iPad mellett nem várok Full HD-s telefonokat. A számomra ideális 4-4.3" méretben semmi értelme a bőven 300 PPI fölött levő HD-nál nagyobb felbontásra gizdulni.
Ez is egy olyan paraméter, aminek egy bizonyos ideig van értelme, aztán egyre kevesebb, majd semmi. A magok száma is pont így néz ki konzumer PC-kben, és ugyanez lesz mobilon is. A négy magot is alig használja valami, a többi szinte teljesen értelmetlen még power júzereknek is. A benchmark huszárok persze bőszen recskáznak mindenre a specifikációs listán, de a nagy többségnek ez mellékes. -
franc0
őstag
Jó neked.
Az 21. század embere igényli hogy megmondják, mire költse a pénzét. A legkönnyebb marketingeszköz a minél nagyobb szám. Érteni hozzá? Utánanézni? Megfogadni egy jártas ember tanácsát (csak akkor tanácsot adni, ha TÉNYLEG értek hozzá?)? Minek.
Brr, utálom az embereket. -
Cyberpunk
félisten
válasz
üzenetére
Itt most csúnyán ellent kell mondjak neked. Én várom már a 5"+ FHD-s WP8-as készülékeket is, persze még egy darabig várhatok.

Hogy miért a magas ppi miatt, ennek az előnyét meg nem igazán kell ecsetelnem én szerintem. Nézz majd meg egy weboldalt zoom nélkül egy ugyan akkora kijelzőn 720p-ben meg 1080p-ben.
Ha nem látod szemészt javaslok.
Mellesleg meg még senki nem látott ilyet, mármint földi halandó, szóval ne ítélj elsőre.
-
tome.jr
addikt
válasz
üzenetére
A fogyasztói társadalomban olyan előrelépés ami milliókat fog meglévő hd kijelzős telefonjuk cseréjére bírni.
Úgy emlékszem megjelent olyan elemzés/cikk mely szerint a WP7 karcsú eladási adataiért az androidhoz képest gyengébb specifikáció volt felelős. Nagy boldogság volt, hogy a WP8 végre felzárkózott ilyen téren. 2013-ban viszont megint lemarad, főleg ha fhd mellett jönnek még a 8 magos androidos csodák.
-
tome.jr
addikt
Újabb (fizetett) elemzés ami a WP8 előretörését jósolja. Azt az aprócska körülményt azért jó lett volna figyelembe venni, hogy 2013-ban jönnek a full hd-s android telefonok, amik nagy valószínűséggel megint letarolják a piacot. A WP8 lépéshátrányban lesz a hd felbontással.
-
Karaktereket tekintve nem rúgunk labdába....
Pont ezt részletezte a nyelvtudományi intézet.
Az idegen gépek, (tablet, mobil, stb.) miatt a nyelv sérülni fog.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
én próbáltam többször is, tipikusan, amikor valaki odaadja, hogy írjak le valamit, ahelyett, hogy elbetűzném neki, de nem szeretem. sokkal jobban kézreáll, hogy mondjuk a központozást és speciális karaktereket, számokat elérem úgy, hogy az adott gombon lefelé húzom az ujjam, a nagy betűket meg úgy, hoyg felfelé. ez apróság, de számomra nagyon meggyorsaítja az írást.
-
No, akkor már meg is van a gondok forrása!
Az amik ezt nem fogják leírni: Árvíztűrő tükörfúrógép!
Az Apple ezek szerint nem veszi figyelembe, hogy van, aki nem csak "helyi" karaktereket használ.
(Leszarják?) Pedig ez nekünk igen is kérdés!Az MS-nek itthon is van fejlesztő csapata. Ők ennél azért többet látnak előre.
/Az új BB1O-nél is erre a problémára várunk választ. Elvégre ott jönni fog egy bill-es verzió is./
-
T.Peter
őstag
-
Mondjuk a samsung sokkal - sokkal nagyobb mint a HTC.
Elvégre a samu autót is gyárt. /meg rakodót, kotrógépet...../
-
törölt tag
válasz
üzenetére
nem flémkeltési céllal, de szerintem talán olyan 2007-08 táján volt a legjobb a szifon billentyűzete, meg a rendszer, azóta behozták és le is lépték bőven. persze aki azt szokta meg, az biztos továbbra is páratlannak tartja. én amikor próbáltam, akkor gyötrelem volt rajta gépelni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
üzenetére
Majd beszámolok milyen. Amint kapható lesz nálunk hivatalosan meg is veszem.

Egyenlőre ami nem tetszik a WP8-ban az a billentyűzet, hogy landscape módban nem teljes szélességében tölti ki a képernyőt. Pedig méretes kijelzőn ezért is jobb írni. de majd meglátjuk, gondolom itt nincs cserére lehetőség.

-
Pálin(t)ka
tag
Ezaz, nyomuljon csak a wp!!

-
Cyberpunk
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
A TV-ik jók, s a kijelző technológiák fejlesztésében, meg úgy az innovációban is elég komoly szereplő azért.
A mobiljaikkal csak 1 bajom van, bár én nem veszek belépőszintű készüléket, akkor lehet más lenne a véleményem. Mondjuk volt már szerencsém próbálni több olcsó kategóriás készüléküket is. Na szóval a full műanyag az én problémám, meg az egybe dizájn. -
Cyberpunk
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Hát igen, de ne feledjük jóval nagyobb tőkével is rendelkezik a Samsung, kinek a mobiltelefon gyártás az csak egy kis részét képezi a bevételnek. Igy nem csoda, hogy nehéz ellene versenyezni, persze ha kialakítjuk a megfelelő imázsát a márkának, akkor lehet komoly szereplő egy kisebb cég is. Jó az Apple nem a legjobb példa, mert ők sem csak iPhone-t gyártanak.

-
Sealka
csendes tag
-
azopi74
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
"Ha látja a HTC ,hogy ennyire fogy a WP akkor jönnek majd újabb HTC és ők is fognak kapni abból a tortából nem keveset."
Akkor ez az android esetében miért nem működött. Az android piacon sokáig piacvezető volt a HTC, 2009-ben 67 %-os volt a részesedése (a Samsung-é meg 4%) . Aztán mi történt három év alatt? Miért ne történne meg ugyanez a WP piacon?
-
Cyberpunk
félisten
Jövőre én is beszállok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#22: azért az Ativ S elég komoly ajánlat lesz WP8-on.
Részemről is azt fogom venni. 
-
azopi74
addikt
-
Carbonado11
tag
Látható,hogy a Nokia lemaradt rendesen...A szolgáltatásaival csak kullog a többiek után és semmi ùjszerût nem tud felmutatni évek óta......Van ott potenciál!Ügyes ember kell oda haladéktalanul!Legyen végre vége a szocializmusból örökölt nézetnek...Ettõl Nokia a Nokia...!!!
-
Bisco
csendes tag
Angry birds star wars és space elérhető wp7.5re!

-
Mivel kint tetszett a MeeGo, ezért oda mentek.
Szerintem nem rosz!
De ezt már láttuk a BB1O-nél valahol.

A Win igen is be fog futni. Van pénzük és idejük rá. A csapból is az fog folyni!!! /-az adóemelés mellett...
/
Azt ellenben nem tenném rá, hogy a Nokiával.Egy tollvonás és a Nokiát ezzel lefejezik! /Ez a megállapodás az MS és Nokia között nem haveri. Ha az MS-nek érdeke, hogy ő adjon ki egy szörfész telefont, akkor ki-fog-adni! Márpedig erről beszéltek ilyen tervekről./
-
hum1
csendes tag
válasz
Valentin90
üzenetére
Pont ma dobtam a szekrény aljába egy Lumiát, egy rakat f...

Inkább Omnia7 újra. -
vinibali
őstag
a nokia talán visszaállíthatja a renoméját.
-
pit stop
addikt
válasz
Balint1986
üzenetére
Fm hiányt én sem értem.
Egy idő után Metro ui ami határt szabhat nekik szvsz.RIM pedig több készülékkel/jobb árazással lehetne feljebb
Vagy licenszt valóban adják el 1-2 gyártónak (lenne is tippem). -
Ez a sok oprendszer...
Tökre káosz!
És van még pár olyan cég, akik windows kétezerre szinkronizálnak csak! Ez döbbenetes!
Mellesleg a Sailfish hol fog labdába rúgni?
Sztem sehol.Nem is adják ki euban egyenlőre, eleve kínába készül.
Meg is értem. Arra az ájfon nem annyira hájp. (Talán a Meizu) -
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Jóslat és kuruzslás?

-
Blyan
félisten
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Erről egyelőre annyit tudunk hogy a távol keletre , Kínába megy. Aztan hogy onnan mi lesz vele, azt senki nem tudja.
-
Ezek a statisztikák...Van a családban a ki a ksh nak dolgozik...Tudnék mesélni mennyi a valóság alapja a jelentett dolgainak..

-
ftc
nagyúr
Ha azt vesszük jövőre lesz:
Android- alsó,felső, közép
iOS- felső
WP7.x- alsó,közép?
WP8.x-alsó,felső közép
FirefoxOS- alsó a többiről info nincsEzek árilag vannak elosztva
Android OS azzal jár előrébb, hogy minden szegmensben jelen van
-
Edvig
tag
Szerintem jót tenne a piacnak h ha 3 vagy akár 4 operációs rendszer is fej-fej mellett haladna... De ehez meg kell pár év sajna.
-
caius marius
tag
Szegény M$! Azt hiszi ha leírja azt amit szeretne akkor az igazzá válhat! Nagy tévedés!

-
törölt tag
Én Megmondom őszintén, keveslem is az 52 milliós becslést. Szerintem több is lehet.
-
DJosef
őstag
Be fog ez indulni gyerekek.
En is androidrol valtottam wp-re /xperia ray--->lumia 800/
Az xperia ray sem mondhato egy lassu telefonnak de a wp az olyan szinten van optimalizalva ami engem nagyon megfogott.
Meg mielott megvettem volna a nokiat egy hetvegere volt nallam egy iphone 4 is. Az iOS-nel ereztem meg ezt a szintu folyamatos es olajozott mukodest, de hianyzott belole valami ami massal ossze nem teveszthetove teszi. Nincs semmi bajom azokkal akiknek az alma a kedvencuk de a wp egyik szamomra legnagyobb elonye az az, hogy megprobal teljesen mas felhasznaloi elmenyt nyujtani mint az android vagy az iOS, es ebbol a "kuloncsegbol" sztem sokat profitalhat meg a kozeljovoben.Az alkalmazasoknal sincs sztem olyan amire ne lenne alternativaja a wp-nek.
-
kpal
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Ebbe van ráció

-
lexter00
őstag
válasz
Balint1986
üzenetére
Én 1év alatt kb 5 percet használtam az fm rádiót androidon,ma már annyi más alternatív megoldás van a rádió kiváltására.Ezért nem venni wp telefont ami tetszik is?
-
neorow1
aktív tag
Nem trollkodni jöttem, csak tényleg kíváncsi vagyok hol lehet hivatalosan, kártyafüggetlenül 50$-os droidot kapni. Annyiszor láttam már, hogy ezzel dobálóznak, de még sosem láttam ilyet. (Kína nem játszik)
Mellesleg a húgom még mindig megelégedéssel használja a Vodafone 858 Smart-ját, pedig csak egy CM7 van rajta, alapórajelen.
-
=Mentor=
őstag
válasz
Mr. Kruxeth
üzenetére
Nem fogja megszorongatni, mert ők az Androidra fekszenek rá... Szinte nem is lehet hallani a WP8-as telókról a Lumiákon kívül. A többi gyártónál mostohagyerek a WP platform.
-
kpal
nagyúr
Nekem csak az a lényeg, Nokia erősödjön !
-
Mr. Kruxeth
csendes tag
(An)Dante mindig is értett a Nokiára pozitív szemmel néző cikkek írásához...de azt ne felejtsük el, hogy a Windows Phone eladások nem egyenlőek a Nokia eladásaival. Ha komolyra fordul a piac, akkor a Samsung nagyon gyorsan reagálva itt is megszorongathatja a Nokiát (mint Windows Phone-os Samsungot használó mondom erre minden lehetősége megvan), nem beszélve a htc-ről, ami szintén korrekt alternatívákat szerepeltet.
-
Balint1986
csendes tag
Én is szívesen vennék Nokiát, de amíg nem kerül vissza az FM rádió
, addig tuti valamelyik androidos mellett maradok. -
=Mentor=
őstag
Az 50-100 dolláros Android modellek kb csak idegeskedésre valók, bár aki mazochista annak jó az is

-
(An)Dante
őstag
A Galaxy S sorozat nagyon jól fogy, de az éves összforgalom a Samsung és hasonló csúcsmodellekből nem haladja meg a 100-150 milliót. Az eladások gerincét a filléres mobilok jelentik, mint ahogy a forgalom nagy részét is az ázsiai régió és latin-amerikai régió generálja. Az olcsó Android-alapú telefonok a hagyományos mobilok helyét vették át.
-
törölt tag
hát, az elemzők már régóta mondják, hogy siker lesz, de eddig még nem jött be annyira. mondjuk, ha sokáig tolják, akkor csak menni fog az a szekér előbb utóbb.
-
hunter84
aktív tag
Hiába hegyezi ki Andante az összes ilyen jellegű cikket az OLCSÓ Androidos telókra, akkor is a Galaxy SIII a legjobban fogyó modell a világon, azaz a droid nem csak az olcsó modelleknek köszönheti a sikerét.
-
dreamdancer
őstag
600 millió androidos teló egy év alatt... Nagyon durván hangzik.
-
csakstddfor.
tag
szerintem az olcsó androidos telefon sokkal rosszabb minőségű mint a windows phone
csak az app hiány zavaró -
Statisztikát a kormány is szokott csinálni - még sem sikerül egy sem igaznak.
Nekik is ezt jósolom!

-
franc0
őstag
Hát valamit nagyon elszabtak a fiúk az biztos, de nem a terméket.
Az szerintem remek. -
Spancho
senior tag
A 620-as szerintem sok embernek tetszik.
Egész jó áron lesz új Oprendszerrel szóval...
Láttam róla ma videót is ,alapból 'csillogós' műanyag hátlapja lesz de van hozzá matt 'gumi féle' hátlap amit csak rá kell pattintani. tök jó dolog.
Ha nem szappantartó formája lenne akkor nálam is lenne esélye (de még így se ronda).
A 610.es mondjuk sokkal szebb szerintem. -
lexter00
őstag
Megindult a szekér?
-
Lall
veterán

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- BestBuy ruhás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASUS ROG Ally
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.. lehet a nagyítós használatra gyúrnak
...

Ha nem látod szemészt javaslok.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, addig tuti valamelyik androidos mellett maradok.