- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megtapogattam a Lite-ot. Próbálgattam, forgattam... letettem... Hazamentem és megrendeltem a 20+-t. A lite az lite, nem véletlenül. Aki lájtosan szereti csak hajrá!
-
madkiller
őstag
Próbáltam élőben a liteot. Vett egy ismerősöm Anyag használatban gyengébb és kijelző minőségben olyan A serias nem a kisebb felbontás miatt valahogy akkor is gyengébb minőségű. Beltérben fotóztunk este egyedül, sokkal több fény kell a litenak, sötétebbek a képei. Sebességre szuper.
-
Májkülnájt
tag
Minden gyártónál ilyen frissítések kellenének, aztán lehet újra el kezdeném várni azokat.... Mondjuk én a P30 Pro-mmal pont örülnék valami videós képességeket érintő frissítésnek, de sajna a Huaweinél még ezek a funkciók nem élveznek prioritással... Timelapse 720p-ben..... A Mate 8 még tudta fhdban... XD Vicc.
-
lolal
senior tag
Ez az S10 Lite olyannyira "lájt" hogy a 10 es széria legvonzóbb darabja a maga paramétereivel.
-
lalakov
senior tag
Kipróbáljátok majd a frissített változat kamera képességeit? A teszt sajnos elrettentett. Illetve várható a Note 10 Lite teszt?
-
kekedi
senior tag
Érdekes hogy az S20-akban még hiányzik (szvsz tuti lesz pótolva).
De szerencsémre a Note 10 lite is tudja ezt. -
leslien
nagyúr
bevallom én legalább a 3. frissítésnél számítottam erre ...tévedtem,de csak ebbe
még mindig azt mondom h legalább 2 hónap és Best Buy lesz... -
törölt tag
Valamivel vonzóvá kell tenni a lite szériát is, mert nem túl olcsó darab egyik sem. Bár tudásban sem rosszak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest