Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Akkor is ott van az elem, ami szemét, és merül, és mindegy, hogy magától, vagy a használattól.
És elempazarlás, anyagpazarlás, alkatrészpazarlás, idő, pénz, és energiapazarlás gyártani is.
És arról volt szó, hogy kell ilyen, pedig nem kell. És nem csak erről beszéltem, hanem az irányról.
Hogy nem azért vezeték nélküli valami elsődlegesen, mert az annyival jobb, egyszerűbb, olcsóbb.
És ott van még, hogy elfoglal egy PCI slotot, amin csoda, ha működik egy is. (Nekem 4 lapból az ős IBM-en mind működött, ezen egy se, aztán került hozzám, 1 Intel, amin 6-ból 3 jó, meg egy ASUS, amin szintén egyik se.)
Egyébként nem vagyok olyan biztos benne, hogy a számaid nem hasraütés-szerűen alakultak.
Nekem itt mondjuk 0,13W-ot PSU be, és 0W-ot ír PSU ki állapotban, bár most ezt nem vágom mit jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest