- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiftac
aktív tag
Szerintem teljesen reális ez a lista, egyet tudok érteni vele. Nekem a tavalyi játékok közül a The Town of Light, ami talán a legjobban tetszett, mert sokkal komolyabb és mélyebb tartaloma van, mint mostanság az AAA játékoknak.
-
jamez
senior tag
akik szavaztak azok között volt első a doom!

-
djculture
félisten
Az év legjobban megosztó játéka a division e szerint a lista szerint is. Mert egyrészt harmadik legjobb másrészt negyedik legrosszabb. Nekem se tetszett.. Most már lehet tetszene de eladtam a fenébe jó ideje. Ha valaha pénzt adok is érte max teljes kiadásba minden szarral együtt..
-
raskolnikoff
őstag
Van egy olyan érzésem, hogy ha a RotTR PS4 exkluzív lenne, jobban szerepelne átlagosan. Hálisten azért még így is jó játék.
-
Scholes9
nagyúr
-
NandoXXL
senior tag
Talán a Dawn of War hozza a megfelelő szintet és akkor már jobb lesz az év.
+ Red Dead Redemption 2 és a többiek. Most hogy szóltál, tényleg lesz mit várni idén
A többieknek, értelmezzétek az előző írásom. Néztétek a mintavétel számát?
(#13) Lenry válasza NandoXXL (#9) üzenetére'attól, hogy nem a te szájízednek megfelelő eredmény jött ki, még nem lesz rossz egy szavazás...'
Ennyire szellemileg korlátolt rosszindulatú emberek vagytok? Miért számítana az eredmény helyezése? Mint írtam a lapcsalád véleménye érdekelt volna egy reprezentatívabb szavazással, nehéz értelmezni
OMG -
VTom
veterán
-
rdt89
addikt
A Gears Of War 4-et csak én éreztem egyedül az idei év legjobbjának? Ez azt jelenti, hogy túl keveset játszok és muszáj mást megvonnom magamtól a több xbox-os élményért.

-
juhasz22
aktív tag
Szerintem akkor is az Overwatch az év játéka
-
Fitzgerald
veterán
Nem az, egyszerűen csak annyira vérszegény volt az idei (most már tavalyi) felhozatal az előző évhez képest, hogy ez az ehhez hasonló játékoknak kedvezett. Már év vége előtt vagy 3 hónappal megmondtam hogy ez lesz.
Amúgy meg ez az év számomra vízválasztó volt olyan szempontból, hogy a The Division és a Doom után sikerült eldöntenem, hogy az életben többé semmilyen firkálmánynak, videó reviewnak nem hiszek el semmit.
A Division-t nem megérdemelten húzták le a játékmenete miatt, a Doom-ot meg ugynanezért fel. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
-
VTom
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
VTom
veterán
-
.LnB
titán
Egyébként a DooM miért ennyire jó? Van valami "spéci" dolog a játékmenetében vagy a "történetben"? Mint mondjuk a Titanfall 2 időmanipulálós része? Vagy csak mert olyan mint a régi Doom?
-
gyimger
őstag
A Mafia 3 azért a legrosszabb, mert az még csalódás is. Azt a nevet megvettem volna (de persze már nem fogom), és így máris van okom megszavazni neki a legrosszabb helyet egy perc játékidő nélkül is.
A Hitman is előreugrott volna egy helyet, ha időben szavazok, de gondoltam ezen már semmi nem múlik az eredményt tekintve
Amúgy Giant Bomb az év játékának szavazta meg. Online, sztori nélküli, live&die&repeat lövöldékkel nem játszok, így az OW, BF, TF, stb. rövidítések nekem nem érnek semmit a listán. A Watch Dogs 2 nem kapott rossz kritikákat, de itt eléggé lent van, az még megérhet egy próbát. -
joey04
titán
-
Televan74
nagyúr
Hopp erről lemaradtam.Majd idén jobban figyelek.
Mondjuk én a Witcher3 tettem volna első helyre.Nagy csalódás lett volna a Maffia3 ha megvettem volna.De nekem idén nincs is nagy csalódás játékok terén, már amiket megvettem azok közül. -
VinoRosso
veterán
Szerintem valósabb képet mutatna, ha negatív szavazatként számolnátok azt, ha valamelyik játékra legrosszabb kategóriában is érkezik szavazat. kb thumbs up/down rendszerben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
myckey
veterán
-
Petyyyyy
addikt
Elgondolkodtató lista. De csak egy kicsit.
-
Cathulhu
addikt
-
Fitzgerald
veterán
Nálam az év játéka egyértelműen a Battlefield 1 lett. Méghozzá úgy, hogy amikor kiderült hogy egy I. VH-s settingben fog játszódni a játék, levert a víz. Aztán valahogy mégis játszok vele megjelenés óta folyamatosan, és egy percet sem unatkoztam eddig.
Az év RPG-je: The Witcher 3: Blood & Wine
Körökre osztott stratégiában nagyon erős évet zártunk. XCOM 2, Total War: Warhammer, Civ VI. Egyikre sem tudnám nyugodt lelkiismerettel azt mondani, hogy jobb mint a másik.
Az év csalódása a Deus Ex: Mankind Divided
Az év legpofátlanabb cashgrab szarsága: Mafia III
Az év legtúlértékeltebb játéka: Doom
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
vitaro
senior tag
A Dishonored 2 szavazatainak harmada kimaradt az összesítésből.

-
Lenry
félisten
kommentben kellett szavazni, úgy elég nehéz széttrollkodni. plusz senki nem mondta, hogy reprezentatív lenne vagy akármi. megkérdeztek, válaszoltunk, ennyi.
attól, hogy nem a te szájízednek megfelelő eredmény jött ki, még nem lesz rossz egy szavazás... azt pedig egyáltalán nem látom, hogy te szavaztál volna, úgyhogy...

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nonsen5e
veterán
Meglepően alulreprezentált az Overwatch.
-
myckey
veterán
-
NandoXXL
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Lehet az NmS sokkal rosszabb a Mafianal, de ha az elobbit tobben ismerik, tobb szavazatot fog kapni."
Nem az ismertségről kellett szavazni, hanem a felhasználók saját véleményéről. Azt, hogy a szavazott játékkal ki játszott és ki nem, azt nem tudjuk kideríteni. Reméljük mindenki tapasztalat alapján írt, és nem úgy szavazott, hogy csak hallott valahol a játékról.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cathulhu
addikt
Mert kicsit furak voltak a szavazas szabalyai, mert igy inkabb a 2016-os ev legismertebb jo es rossz jatekainak listaja, azaz az ismertseg fokat es nem a josagot/rosszsagot merte. Lehet az NmS sokkal rosszabb a Mafianal, de ha az elobbit tobben ismerik, tobb szavazatot fog kapni. Lehet a Civ6 mondjuk jobb a Doomnal, de elobbi nagyon reteg jatek, stb.
-
VTom
veterán
Így van, teljesen jogos az, hogy mindkét listában előkelő helyen szerepel a Division

-
lacy86
addikt
TF2
En mar nem is merek "reklamalni" 🙄😤
-
vegitossj7
addikt
Azt nem szabad elfelejteni, hogy a Division az 1.0 és az 1.4 között az év csalódása volt. De mint a Siege-et, megcsinálták.
Amúgy hol van egy CIV 6 vagy egy Titanfall 2?

-
lacy86
addikt
DOOM-nal nagyon meglepo szamomra, hogy No.1 👏
MAFFIA varhato volt 😜 -
sTERNI
senior tag
"A felhívásra 256 érvényes szavazat jött"
De szép kerek szám

A No man's sky 2. helye meglepett kicsit, azt hittem simán viszi az elsőt.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Honda topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- i7-4790K / GTX 1070 8GB / 16GB RAM / 2x SSD Alkatrészként vagy javításra
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Ayn Odin 2 Portal
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Apple Mac Mini M1 (2020) 8GB/256GB SSD Szép állapot
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

OMG

Második pályán tartok kb azóta.

Mondjuk én a Witcher3 tettem volna első helyre.Nagy csalódás lett volna a Maffia3 ha megvettem volna.De nekem idén nincs is nagy csalódás játékok terén, már amiket megvettem azok közül.