Új hozzászólás Aktív témák
-
bibliator
aktív tag
Valami nálam nem stimm....
Valami lezabált deepsleepben 50%-ot a telefonomnál......szép egyenletesen, pár óra alattAz "Android rendszer"-re mondja hogy nagy akku zabáló
[ Szerkesztve ]
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
atedg
tag
én is kérdeznék:
ebben a JB -ben hol lehet kikapcsolni a menü-átmenetek mozgását, nekem nem kell ?
még egy:
HOVA TŰNT ...a hívás beállítások????köszi
-
gyuszmó
őstag
Tudnátok segíteni ( Kacsa )
Valami nagyon zabálja a mobil netet Android os + others mit lehetne kilőni ?
Nagyon gáz ma is 7MB evett a semmire úgy fogy le az 500 MB mint a víz csak elcsorog a lefolyóban és fogalmam sincs mire .
köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Kroni1
veterán
Nagyon jó lett! Én a 20130110-es quarx-ra tettem fel wipe data után, de a korábban már meglévő Low storage space hibaüzenet ugyanúgy előjön az indítás után, mint a quarx féle romnál. Nem tud erre valaki megoldást? (Az android tunerben minden bekapcsolva.)
-
Pimpa78
csendes tag
Sziasztok! Tegnap óta jól muzsikál a 2.2-őm csak, olyan hibával szembesültem ma, hogy nincs se hot spot-om se usb-s net megosztási lehetőségem.Erre valami ötlet? Előre is köszi a válaszokat.
Oneplus 6 és a nap indulhat!
-
Dino69
aktív tag
Egyébként hogy tudom letölteni a romot??? Már kíváncsi lennék rá én is. Ezen a linken hol a letöltés?? Nem vágom ezt a témakört bocsi
-
gyuszmó
őstag
válasz gyugyo1010 #180 üzenetére
Az nem csak a wifire vonatkozik ? Alvómódban ?
-
gyuszmó
őstag
Viszont ha újra indítom rendbe jön.
-
gyuszmó
őstag
Találkoztatok olyan problémával,hogy folyamatosan el megy a mobil net?
Mindig bepipálom és kidobja,hogy adtok engedélyezése mobil hálózaton .Ötlet lehet,hogy az a gond,hogy gyakran váltogatom a 2G/3G -t ?
Vagy mi zavarhatja be a mobilnetet ?
Be állítom,hogy automatikus módra tegyen és csak gsmr e dob valamint net Gprs-re
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Köszi a segítséget Urak
-
bibliator
aktív tag
-
bibliator
aktív tag
Leírnám a tapasztalataim az android tunerrel kapcsolatban, hogy mire jöttem rá. Hátha ezzel segítek.
Először is itt kezdeném: Menj az android tuner task managerjéhez
Nyomd meg a Memory gombot, válaszd ki az "Used Memory"-t. Íg azt fogod látni, mi mennyit eszik.
Nyomd meg az Excluded gombot, így látni fogod azokat a programokat is, amiket az android tuner task killerje nem gyilkol ki. Nyomd meg a System gombot, így látod a rendszer alkalmazásokat is. Szóval így látsz mindent, mi mennyit teszik.A system Tweaks/ Memory nál láthatod ezt grafikusan, hogy mennyit eszik a rendszer kernel, mennyit a system, és mennyit a felhasználói programjaid.
Szóval vissza a task managerhez:
Ha pl kiválasztasz egy programot (ráböksz) akkor feljön egy beállítási ablaka:Ha azt akarod, hogy a tuner legyilkolja , akkor semmi mást nem kell tenned, mint ráklikkelsz az Include gombra. Ha van olyan program amit pedig szeretnél, hogy mindig a memoban maradjon, ott értelemszerűen az ellenkező esetet csináld. Azaz Exclude legyen fenn megjelenítve.
Na most visszamegyünk a task managerbe, fenn klikk a sarló-kalapács gombra. Bejön egy menü.
Kiválasztod az active tweaks menüpontot és garázdálkodhatszAz auto-killben, be tudod állítani, szerintem itt már elég értelemszerű, hogy az include, exclude értékre beállított programokkal hogyan bánjon a tuner. A képernyőt kikapcsolod, vagy ha be mit tegyen.
A Screen-off behavior menüben pl kikapcsolhatod, hogy a wifit ne kapcsolja le ha a képernyőt lekapcsolod. Stb. Ez már szeritnem eléggé érthető innentől. Akinek nem, az ne nyúlkáljon bele.Alapjában véve, amit nem tudsz mi, ahhoz ne nyúlj Ennyi!
[ Szerkesztve ]
-
bibliator
aktív tag
Egy kérdésem lenne 105kacsa
a 2.2-ben a videó felvétel az LG camera nélkül is működött nem?
Ebben miért nem? Csak kiszedted? Ha igen akkor lehet kérni, linkeld be ide?Köszi
-
frosty001
csendes tag
MSB JB 3.0 Valamiért ha újraindítom mindjárt a telepítés után, már nem indul újra. Akksi ki be, akkor sem. Semmit nem állítok el, csak simán reboot. Illetve, milyen file rendszer kell a romnak? Ext3, Ext4? ezekhez nem értek. Ha bootmenüben átkonvertálom, akkor ugyanúgy megmarad a bootmenü, meg a custom recovery is? Egyáltalán, hol tudom megnézni, h milyen most a file rendszer?
Frosty
-
zojjektum
senior tag
Az miért lehet, hogy bootmenüben save-elek 1200-on és a tunerben a cpu mgr-ben hol 800 hol 1000 a legmagasabb érték? Ott is beállítom 1200re képernyő ki-bekapcs. megint 800-1000.
-
gyuszmó
őstag
Kérhetnék egy pár Quadrant értéket tőletek,lenne viszonyítási .
köszi
-
gyuszmó
őstag
Quadrant és az Antutu érték ér valamit,ha szeretném összevetni másokkal,hogy mennyire gyors,stabil a rendszerem ill a memória esésem mennyire gázos?
köszi
Quadrant 1622
[ Szerkesztve ]
-
forest601
tag
Samsung Galaxy S5(SM-G900F), Samsung Galaxy S3(i9300) Blue, Motorola MB525 SoC (KitKat rom)
-
gyugyo1010
tag
"Változások: Gyári piros Motorola logo, új light szolid Boot animáció,működő Wi-Fi megosztás"
Már töltöm is le, rakom is fel!
-
105kacsa
őstag
-
Pimpa78
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogyan lehet az Igo primo-nak hangot varázsolni a Quarx MSB JB 2.2. alatt? Amikor a beszédhangok között válogatok, semmi... és amikor visszalépek a menübe akkor egy pillanatra megszólal a kiválasztott hang. ötlet? Előre is köszi a válaszokat.
Egyébként nagyon zsírszalonna a rom , csak még ismerkedni kell vele. Esetleg a Tunerhez valami ismertető létezik ( mi mire való stb.)?Oneplus 6 és a nap indulhat!
-
gyuszmó
őstag
válasz 105kacsa #144 üzenetére
Nem tudom mitől függ pár napos a rom be sem laktam még,és 60-70 mb szabad
gyugyó semmit sem állított a tuneren és mégis van elég memória ,mit lehet ezzel kezdeni ?Mi foghatja le ennyire a memót elvileg ugyanaz a hardver és nincs túl sok progi fent
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM