- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
Ja de, van még a kormány motor is
Érdekes amúgy. Egyszerűen hihetetlen, hogy simán át lehet kötni 24v-ra és nem ég le semmi. Ok a motor nem fogja bírni, de minden más oké? Világítás, rádió, stb-stb.
Lesz egy kis időm, lehet kipróbálom, lehúzok mindent és megnézem mekkora feszültséget ad ki a lámpának és a többinek ha 24v-ra kötöm. -
chris-v
senior tag
12V rendszerre simán rá lehet kötni a 24v-ot?
Nálam jelen pillanatban 2 db 12v aksi van az autóba párhuzamosan. De az lehet kötni sorba és akkor 24v lesz. Csak nem gondoltam volna hogy bírná. És nem csak a motor, hanem az elektronika. Kis rádió, vezérlő, stb...Amúgy én innen néztem a 24v vezérlő szettet és ahhoz gondoltam még 4 db motort.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest