- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
mar megvettem a raspberryt lehet majd kesobb ha belejovok akkor veszek hozza egy ardurionot ...lattam videokat hogy osszevoltak kotve
de amugy melyik lenne az ami eleg az Arduinobol ha mar van egy RB pi -m?
http://www.ebay.com/sch/Electrical-Test-Equipment-/92074/i.html?_from=R40&_nkw=arduino&_sop=15cél egy ilyen osszeszerelese:
https://www.youtube.com/watch?v=mS8xl_jf9m8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Path of Exile (ARPG)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Diabetes - Cukorbetegség
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest