Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
moli.hu
üzenetére
A stick az RPi USB-re van kötve közvetlenül (illetve notebook USB porttal is néztem win7 alatt), a router meg passz, egy szobányira légvonalban, de könnyűszerkezet lévén nincs téglafal vagy nagyobb fizikai akadály köztük, és mint mondtam, az ugyanazon a helyen lévő notebook beépített wifije agyonveri, simán meg 3-4000KB/s sebesség is. Nem vártam sokat, 1-2MB elég lenne, de ez nevetségesen elmarad tőle. Majd lehet azért megnézem ilyen ~méteres távolságból is, csak próbaképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Crimson Desert
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann