- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szó nem volt netre kiengedett samba-ról. kutga ftp-ről beszélt.
Évek óta üzemeltetetek ftp szervert is, ahogy nem egy TV társaság (RTLklub, TV2, ATV, sporklub, MTVA,...) azon keresztül is kínál/kap információt. A legtöbben maradtak a 21-es porton. Eddig még nem hallottam/tapasztaltam, hogy gond lett volna. Természetesen meg kell tenni a megfelelő óvintézkedéseket, de ahhoz, hogy a cégéből is elérje a Pi-n tárolt dokumentumait, túlzásnak érzem. Nem beszélve arról, hogy nem sok céges policy engedi, hogy csak úgy egyesítsd az otthoni, és a céges hálózatot. Sokkal nagyobb biztonsági kockázat (a cégnek), minthogy ftp-n elérje a Pi-t. Nem beszélve arról, hogy erre egy felhő megoldás sokkal célszerűbb. Akár publikus ingyenes, akár a Pi-n futó owncloud vagy nextcloud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged