Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• robi1979

aktív tag

válasz Beni2360 #19752 üzenetére

Az első tapasztalatok a Pi3-mal:

1. Az OE másik microSD kártyával sikeresen fölment, az ISO file jól volt felrakva, mindkét kártyára ugyan úgy raktam föl. A hibás kártyán is elvileg kijavÍtotta a sectorokat, föl is ment az OE azzal a kártyával is, viszont mikor nyomtam neki egy restartot menüből, már nem indult újra a kis málna. Ezért fölraktam másik kártyára az ISO-t, úgy már jó volt.

2. A wines Kodi backuppomm fölment az OE-re is, mennek a repoim is. Viszont mikor bármit nézek: TV, film stb. és kilépek menübe a menü baromi lassú. Szerintetek mi lehet a baj? Ez nálatok is ilyen vagy nálam van valami gond?

3. A vásárolt billentyűzetem meg úgy sz@r ahogy van. Nyomkod össze vissza magának mindenfélét. Szerintem valami gomb lehet rajta beragadva, látszik is hogy 1-2 gomb beljebb van rajta mint a többi, pl backspace. OE alatt a jobbklikkes (minden rendszeren ez a hibajlenség) illetve a backspace. Qrva idegesÍtő amikor menüben böngészek ez meg nyom magának random egy backspacet és kilép egy menüvel feljebb.

Ha a XI. kerületben van valami vállalkozó szellemű fórumtárs aki szivesen megnézné/megjavÍtaná, akkor azt nagyon megköszönném mert én szétszedni nem tudom.

4. Wifi: panelban lakom, de mindkét szobában akadásmentesen ment rajta minden.

5. A BT.-t hogyan tudom beállÍtani? BT fülessel megy az a2dp azaz a BT stereo?

6. Szerintem a Kodi backuppok fölrakása miatt eltűnt a RENDSZER fül alól a OE beállÍtások menüm. Később meg is találtam valahol csak már nem tudom hogy hol mert a sz@r billentyűzetem éppen kilépkedett. Hol találom az OE beállÍtások menüt?

7. Androidos telefonomra föltettem egy SAMBA-t, meg is osztottam egy könyvtárat. Mit kell tennem ahhoz hogy a Kodi is lássa a megosztott mappámat wifin?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés