Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
GrassM@N
üzenetére
Hát abból a képből semmit se lehet kinézni....igen miután megírtam a hsz-t után néztem árakat és akkor láttam h 20-21k. a sima! de ez előtt utoljára 1 éve néztem a computermode-nál
.Na mind1, én arra reagáltam h azt mondtad h nem lehet kapni, ez a cég + hírdeti. Ennyi!
Elnézést de itt Raidmax smilodon extreme black-ről volt szó!
a honlapon meg ez a neve: RAIDMAX 619WEBP Extreme Black
attól hogy benne van az extreme black szó közel nem biztos h smilod-ról van szó...
Illetve aki ilyen házat akart venni az kb. 2-3 hónapja írt a gyártónak egy e-mailt h hoznak e be Európába neki egy smilodon extreme black-et! Erre a gyártó írta h egyáltalán nem hoznak Európába ilyen házat, mert nincs rá túl nagy kereslet.
De ha tévedek elnézést..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.