Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImpersonatoR
addikt
Hihi Én vmi víruskeresőre gondoltam mert az ugyis végigmegy mindne file on és majd mittomén a logjából kibogarászni de ez így sokkal egyszerűbb
köcce -
ImpersonatoR
addikt
Létezik olyan progi amit ha lefuttatok akkor kiírja,hogy a merevlemezeimen hány db és mekkora méretű fájl található így könnyebben ki lehetne választani hogy mekkora értéket álltsak be amikor csinálom a raid 0 tömböt (strip size vagymi)
-
ImpersonatoR
addikt
A strip size -t mennyire érdemes állítani (2db samsung 120gb sata vinyó alaplapi vezérlővel lenne raid 0) játéktól a filmézésig mindenre kéne..
-
ImpersonatoR
addikt
Ez így elég bölcsen hangzik
Sztem belevágok csak kell kérnem vkitől egy vinyót amire átmentem az adataim. Ez a ghost egyébként micsoda? -
ImpersonatoR
addikt
Üdv! Szeretném megtudni a véleményetek a következő lehetőségről. Jelenleg van egy abit-AI7 alaplapom és két db samsung 120gb Sata (8mb) vinyóm. Tehát csak alaplapi raid vezérlőm van de ettől függetlenül szerintetek megéri raid 0-ra állítani és úgy hsználni a rendszert? Érezhető lesz a gyorsulás illetve nem megy a processzorteljesítmény rovására (jelentősen) a dolog (2.4GHz p4)? Továbbá van még egy asus P4P800 as alaplapom is csak még nem tudtam eladni de ha azt mondjátk hogy annak jobb az alaplai raid vezérlője akkor inkább arra kötöm rá a rendszert.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Könyvajánló
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köcce