- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ugye igyekezni kell minél gyorsabb winyókat használni.
Nálunk SAS 300asok vannak a tárolóban. A rá épülő rendszer virtualizált, és a gépek ramját cacheként felhasználva tovább gyorsulnak az adatok elérése. 16 és 32GBos adatbázisszervereink vannak.
Persze kell alájuk egy komoly infrastruktúra és UPS, hogy ne legyen adatvesztés ha megáll valami.
Illetve mindig legyen idő visszaírni mindent a merevlemezekre.Otthon van egy 4 DB 1.5TB 5900as Sata3 winyokból álló RAID 10es tömböm. Ott több mint 150MB átvitelt mértem használat közben. Játszottam, futott a rendszer és még 100MB-al másoltam a letöltött torrenteket hálózaton a régi gépről az új tömbre. Tiszta teszteken gyorsabban megy, de ugye használat alatt mindig lassabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa EVO
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest