Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tibz03 őstag Na, arra jutottam, hogy rendeltem egy 500 GB-os Samsung F3-mat.  Úgyhogy megdumáltál. Majd ezzel meg a jelenlegi 250-esemmel, ha tudom, kipróbálom a RAID0-t, csak a próba kedvéért, aztán kipróbálom az új HDD-t "egyedül" is, és kiderül, hogy mi az igazság. Úgyhogy megdumáltál. Majd ezzel meg a jelenlegi 250-esemmel, ha tudom, kipróbálom a RAID0-t, csak a próba kedvéért, aztán kipróbálom az új HDD-t "egyedül" is, és kiderül, hogy mi az igazság. 
 Csak azt kellene tudnom, hogy jelenlegi rendszerpartíciómat hogyan tudom áthúzni majd rá szektorról szektorra (hogy ne induljon az új HDD azzal az előnnyel, hogy friss op.rendszer kerül rá). Valami programot tudtok mondani, amivel ezt meg tudom oldani?
 Aztán lehet, hogy az lesz, hogy megtartom a 250-esemet is (nem RAID-ben), és erre teszem a Windows swap fájlját, állítólag az is sokat dob a Win sebességén, ha másik HDD-n van a swap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- World of Tanks - MMO
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Spórolós topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Úgyhogy megdumáltál. Majd ezzel meg a jelenlegi 250-esemmel, ha tudom, kipróbálom a RAID0-t, csak a próba kedvéért, aztán kipróbálom az új HDD-t "egyedül" is, és kiderül, hogy mi az igazság.
 Úgyhogy megdumáltál. Majd ezzel meg a jelenlegi 250-esemmel, ha tudom, kipróbálom a RAID0-t, csak a próba kedvéért, aztán kipróbálom az új HDD-t "egyedül" is, és kiderül, hogy mi az igazság.