Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
Interceptor #2490 üzenetére
Raptorral jobban jársz!
2 HDD-t azért ajánlottam raidbe, mert nem tudtam mire fogod használni (raptor mellé).
Amúgy ez nem csak a rendszer komponensein múlik, hanem az Operációs rendszeren is.
Lehet űberbrutál géped, ha szarul van belőve a winfos, akkor lehet ugyanolyan gyors fileműveletekben, mint egy sulinetes dobozka (csak elnagyolt példa).
Ilyen trükköket pl a win XP-s topikban találsz.
Pl rendszermag beírása indításkor a memóriába.
Indexelés kikapcsolása.
NTFS filerendszer gyorsítása stb
2492: Ahol a véletlesnszerü elérés számít, ott ugyanolyan gyors, magyarul ugyanannyi idő alatt éri el az adatokat, de ha jól van beállítva, akkor olvasásnál és írásnál is űbereli a single HDD-t és nem kevéssel. De ésszel kell vele bánni, mivel ha szétesik a raid tömb, akkor gáz van és nem kicsi. Ezért jó, ha van egy tartaléknak, amire a fontos dolgokat mentegeted.
Idővel mondok gyakorlati példát, mivel szétszedtem a raid kötetet, de így lassabbnak érzem a gépet, pedig erősebb a procim is (X2 @ 2700 vs E2160 @ 3.0 Ghz), úgyhogy számít biztosan, de ma feldobok pár játékot és megmondom mennyire.
[Szerkesztve] -
tlac
nagyúr
válasz
Interceptor #2490 üzenetére
ha a raptorról megy, akkor igen (ezek csak sima sata-sok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest