- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
kamikaze boci #74 üzenetére
Én az atx i/o panelt úgy fúrtam és reszeltem ki egy rossz CD-ROM fenéklemezéből. (Legalább halálában legyen valami haszon belőle.) Így is csak második nekifutásra jött össze. Pedig ráfogattam egy darab feláldozható deszkadarabra és úgy fúrtam elő a lyukakat először kisebb, aztán nagyobb átmérőjű fúróval, végül reszelővel mentem neki. Ez elméletben szép és jó, de gyakorlatban szerintem nincs jobb a gyárilag sajtolt/préselt i/o panelnél.
-
Pacák
senior tag
válasz
kamikaze boci #69 üzenetére
Régi szép idők.. :) Nagyon ott volt az a motorháztetős AT/ATX projekt. Anno az én kedvemet is az hozta meg a barkácsoláshoz. És lőn: a sarokban heverő lepukkant házból a szoba ékköve lett a régi fekvő AT házam. :) Féloff: Boci, te hogyan oldottad meg a lapod atx kivezetéseinél a burkolatot? Szerváltál egy atx takarólapot oda, vagy te is faragtál egyet - mint én?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest