Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
válasz ncc1701 #7636 üzenetére
Eléggé rombolja a játék kedvet egy ilyen de 3x áhh , fearzzz tdm 1 brutkó nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
válasz ncc1701 #7639 üzenetére
Nem is indultam el olyan nagy léptékkel a lejtőn, tegnap (ma) éjjel fun-oltunk egy kicsit norsak-al, lehet agyoncsapnám ha jobban figyelnék és nekem is 20> lenne a pingem De rutinos vén róka kb olyan fáradtak lehettünk hogy csak a röhögőgörcs mozgatott minket. Na majd hvg-n visszaba**om az elomat
[link]
Annyi dmgt beszedett amivel megnyerek egy ffa meccset[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz ncc1701 #7665 üzenetére
Számít, de messze nem annyit, mint amennyire sokan hiszik.
Lehet 2 pingje is, akkor is wtf.
Ilyen azóta nincs, mivel unlagged netcode van.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
törölt tag
válasz ncc1701 #7684 üzenetére
Hogy még örömtelibb legyen: a pk3-ak titkosítása megszűnt, ezentúl sima zipként nyithatók. "Érdekes" módon be is jött egy 00oo00oo00 (vagy ilyesmi) "nevű" figura első 5 percben update után és konkrétan rommá vert mindenkit ghibe-vel meg ilyenekkel az élen laza 50/30-ra pár perc alatt. Szerettük. Le is lépett egy meccs után. Mondjuk egyszer véletlen baksteen is betévedt
-
Sotho
őstag
válasz ncc1701 #7687 üzenetére
De az 50 egység lőszer kevés a győzelemhez lg-vel, csak nagyobb az esélyed hogy eljutsz a következő sarokig Szerintem nem rossz, az itemek és powerupok számlálója vicces de tény hogy jó párszor segített a ya-nál, a többire gyűlt a nép, én meg távolról soroztam őket az új játékommal. De a HMG +Quad kombó eszement durva
-
törölt tag
válasz ncc1701 #7689 üzenetére
1-2 hónap és ha így marad akkor max duelesek lesznek meg pár noob kergeti egymást gránátokkal a teleportcamper noobnking quados gauntletjébe, meg esetleg valami ultraunalmas CA.. Már most látszanak a jelei, előbb voltam FFA szerón hát.. halál 1 óra alatt 5 ismi jelentette ki, hogy köszöni szépen, ő itt ezen a ponton befejezte, pedig 99-2000 óta játszanak kis megszakításokkal és némelyik klán "atty". de sebaj, jöhetnek a steames tinik. Ideig óráig, míg rá nem unnak egy hét alatt, aztán kiürül a picsába és zenimax bácsi csodálkozó szemekkel lekapcsolja a szervereket, merthogy jéé nem biznisz De ne legyen igazam. Vagy legyen, mert ez így ebben a formában halálos szívendöfés, vagy ami mégrosszabb, szemenköpése mindennek, ami QUAKE
-
válasz ncc1701 #7687 üzenetére
Oszt kapja az arcába az 50-es lg-t, mer én is azzal spawn-olok.
Gyökerek..
Nem baj, marad privát duel és TDM pickup.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
válasz ncc1701 #7698 üzenetére
Virágnyelven.
De fordítok: "Az évtizedes hűségű játékosok arconköpése. Akasszák fel magukat egy villanyoszlopra azok a mentálisan korlátozott nyomorultak, akiknek eltökélt szándéka lett, hogy minden player inputot figyelmen kívül hagyva, végletekig degradálnak és megölnek egy 15 éves legendát."
Amúgy még jó, hogy nem anyázott, mivel QuakeCon utáni interjúból van az idézet.
[ Szerkesztve ]
-
Feverke
tag
válasz ncc1701 #7710 üzenetére
most neztem egy videot a valtozasokrol. Eleg eyecandy cuccok ahogy nezem, meg tenyleg leegyszerusitik a jatekot.. az hogy falonat latom hol a quad, na nee.. de ez a fegyvervalasztas az elejen meg mindent tolto ammopack, na kerem az mar tok lama, az hogy kirepkednek az enemybol hogy mennyi dmget vittel be az meg jopofan nez ki de semm ertelme, es egy profi ugyis kikapcsolja..
na mind1, ha van classic mode akkor no para:]
"In the grim darkness of the far future there is only WAR."
-
válasz ncc1701 #7710 üzenetére
"A noobok mennek a rankedre, a régi motorosok, sok eloval pedig az unrankedre."
Na ez a telibevert szégyen.
Több, mint 1,5 évtized..
-
válasz ncc1701 #7721 üzenetére
Menüben is ott az a retek, de amúgy
clearcvar cg_damagePlum
Az új ganajmovement kikapcsolása meg
cg_autoHop 0
[ Szerkesztve ]
-
válasz ncc1701 #7731 üzenetére
Úriember nem csinál Betülfildet a Quake-ből.
Nem baj, extra motivációt érzek a frissen érkezettek elidegenítésére.
-
-
-
válasz ncc1701 #7746 üzenetére
Mert egy op fos, pedig a dps-e kevesebb, mint a shaft-é. DM17-en pl. szinte nem is váltottam el róla. Minek?
De azért ma is összelőttem párszáz impressive-et. Legtöbb map-on szinte rail-only.
Ha nem változik semmi (értsd pl. TDM pickup UNRANKED, GECC ), akkor marad duel only, meg megyek vissza QW-be.
-
válasz ncc1701 #7752 üzenetére
Mindegy lenne, azon a profilon még csak 1967 elo. Meg 54,5 % weighted acc.
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz ncc1701 #7781 üzenetére
Jaja, és tudod mit? Igaza is van evil-nek mikor beírja a végén, hogy "chempion". Gondolom arra értette, hogy egy bajnoktól nem ezt várná az ember. Há' de mondjuk kapott cypher akkora airrocketet, hogy csak pislogott sztem.
Kíváncsi leszek evil-re. Most vagy ő változtatott nagyon jó ütemben a játékán, vagy cypher nem volt formában.
toxicity utolsó másodperc. omfgAmi még durva az ez a frag: [link] (megpróbáltam időt linkelni remélem müxik)
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz ncc1701 #7784 üzenetére
dm13-on közvetlen a kilépés előtt is amit kap rocketet, az is durva.
Jah poni is jó, bár még azt az összecsapást nem láttam végig.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz ncc1701 #7787 üzenetére
nem, amikor megy RL-ért a hídon, evil meg telibeveri, Nem hal bele, de Akkor lép ki.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz ncc1701 #7789 üzenetére
Tényleg neked volt igazad.
Megnéztem ma baksteen fragmovie-ját is, igaz tavalyi de vannak ebben is brutális fragek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Crypto Trade
- Projektor topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik