Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brae
őstag
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
Na jó, akkor kinek melyik a kedvenc pályája?

Nekem:
1, pro-q3tourney4
2, pro-q3dm6
3, q3dm17 -
Brae
őstag
Mekkora pangás van itt

-
QuarK
senior tag
Nincs. Ha fegyver váltasz, akkor beépített eljárások indulnak, és fix értékű a lerakás és felvétel. 200ms eltenni, 250ms elővenni. (bg_pmove.c)
Ha elteszed:
PM_AddEvent( EV_CHANGE_WEAPON );
pm->ps->weaponstate = WEAPON_DROPPING;
pm->ps->weaponTime += 200;
PM_StartTorsoAnim( TORSO_DROP );
illetve:
pm->ps->weaponstate = WEAPON_RAISING;
pm->ps->weaponTime += 250;
PM_StartTorsoAnim( TORSO_RAISE );
Sorry -
QuarK
senior tag
Tudtommal egy mód van rá... Leszeded a Q3A játék forráskódját (amiből aztán QVM-ek lesznek ugye) innen: Bővebben: link, vagy máshonnan; aztán ha minden igaz, megkapod hozzá az lcc compilert is. (Ha emlékeim nem csalnak, még nagyon régen az egyik PC Format lemezmellékletén is megvolt) Aztán pedig szépen beletúrsz a forráskódba, és átírod a fegyverkezelési modult.

Necces, szerény tudomásom szerint más megoldás nincs. -
[NQD]Jericho
tag
válasz
duracell89
üzenetére
Véletlen nem a legutóbbi lapra kattintottam azt észrevettem egy kérést
Nesze: loszandzselesz@msn.com.
Ebben a pillanatban mintha bekakilt volna az msn 
-
Brae
őstag

-
overclk
tag
VladimirR: Már nem játszol Q3-mal ugye?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
milyen spiralt? railgun? probald a color1 es color2 parancsokat (bar ezek a sugarat valtoztatjak, de lehet, hogy hatnak a spiralra is)
-
[NQD]Jericho
tag
Vladimir az nemtudod, hogy hogy lehet a spirált külön szinezni? Mert látam, ahol maga a spirál ilyen zöldeskék volt, a sugár meg piros
-
Brae
őstag
Tudja vki h a fegyverváltási animációt ki lehet-e kapcsolni, és ha igen akkor hogy?
-
[NQD]Jericho
tag
De ez olyan gáz
. Ha netes gamelésem akarom felvenni így akkor akadozni fog és sok lesz az elhibázott lövésem 
-
Drizzt
nagyúr
Magyar szerverekhez 1.5Mbites chellóval mi a legjobb rate, meg ilyenek beállítáS?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
ilyen tudomasom szerint nincs, amx akkor, ha spectatorkent viewall-al veszed fel a meccset (ekkor osztott kepernyon latsz minden jatekost)
-
Ice-dancer
tag
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
Passz. Kérdezd meg Vladimirt!
-
[NQD]Jericho
tag
Valaki nem tudna mondani nekem egy olyan recordlejátszó progit, amiben szabadon lehetne a playerek közt váltani? Mert csak olyat tudok, ami azt a nézetet játsza le, amit én néztem record közben.

-
Ice-dancer
tag
Jó neked!
-
divergens
tag
Ha estleg valakinek van kedve játszani estleg egy wart összehozni az ide írjon, estleg nézzen be ide, estleg kerresen msns-nen: klanunk iCTF1-t jatszik illetve én még dm17 palyan próbalkozom...
www.q3-virus.tk
server ip:212.92.23.156:27960 -
overclk
tag
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
Ehh Jericho, Te már 17 vagy nem ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
overclk
tag
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
Szóval amit a kihagyásról mondtál fake volt
[Szerkesztve] -
Ice-dancer
tag
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
Kéne a kvék szerverekre is ilyen, és akkor lehet, hogy színvonalasabb lenne a játék.
-
Brae
őstag
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
Én pedig pont azt vettem észre h a Kvékbe kevesebb a bunkó.(azér akad ott is) Egy ideig CS-ztem és pont azér hagytam abba mer naon untam már azt h a prepubertáskorban lévő hülyegyerekek mindenkivel szemétkednek.
-
overclk
tag
válasz
Ice-dancer
üzenetére
Még egy éve sincs, hogy van ADSL-em (modemem volt...)de már most meglepődök, ha valaki azt mondja nincs nete..., pedig az emberek többségének szvsz még nincs szélessáv otthon

-
overclk
tag
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
Egyébként akikkel játszottunk még viszonylag normálisak is voltak (kirívó beszólásokra legalábbis nem emlékszem), csak Dávid ne floodolt volna... Jó, hogy a füles nekem max hangerővel megy..

[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
ne aggodj, ez benne van minden mas netes jatekban is - undorito emberek vannak - ezert nem szeretek publicon jatszani, inkabb csak ismerosokkel
-
overclk
tag
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
Vazz Jericho miért léptem ki a gameból? Nagyon egyszerű: másnap reggel (ma) fél 4-kor kellett kelnem, hogy beérjek munkába és ezért korán le kellett feküdnöm. Csak ezt a mondatot nem volt kedvem begépelni akkor már

Szó sem volt arról, hogy tehettetek arról, hogy nem ment jól. A csapatunkban az utolsó ember szinte semmit nem lőtt, az utolsó előtti pedig a semminél valamivel többet. Velünk SZVSZ nem volt semmi baj... A blue csapatban nagyjából mindenki ugyanúgy lőtt, az utolsó is...
Valaki Mportalon vagy hol feldobta a problémát már, hogy az a baj, hogy sok az állneves ezért nehéz a csapatokat jól elosztani. Ez így van. Sajnos én is sokat álneveztem eddig ha nem ment a játék
, de mostanában már nem igazán teszem, mert beláttam értelmetlenségét.
Mondjuk az sem oldaná meg a ''rossz csoportbeosztások''
problémáját, ha mindenki real nickkel játszana, mert érdekes módon
a jó és a (ritkább) profi pléjerek hajlamosak egy csapatba állni és 7 - 0 -ra alázni az ellenfél csapatát és ezen közben jókat röhögcsélni... (mélységesen elítélem) Erről annyi, hogy én mindig alaposan megnézem, hogy hova állok be az erőviszonyok kiegyenlítése végett (legtöbbször a gyengébb csapatba...) Semmi értemét nem látom, sőt játékélmény sem nagyon van abban, ha pár hónapos kezdőket (vagy örök lámákat) aláznak.
[Szerkesztve] -
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
Na igen. Nemtom, hogy miért van olyan sok bunkó az összes szerveren. Anyáznak, káromkodnak szemétkednek.... Ez az egyetlen rossz dologja a quakenak. Sok szemétláda elrontja a gamet...
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
Mé léptél ki gameből?
Nem tehetünk róla, hoyg nemjól ment. Teli volt idegesitő fazonokkal. -
overclk
tag
válasz
Ice-dancer
üzenetére
A ''neten'' netem akart lenni? Elírás? Ha nem, akkor nem értem.
-
overclk
tag
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
Mail fiókodat nézd meg Jericho pls. Látom elobb ide néztél be
Az 5 ember pedig már csak papíron 5, vagy még ott sem...
Akkor este 7 felé MSN. -
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
Ma felmegyek msnre 7 óra körül tájékoztas! ^^
-
overclk
tag
Érdeklődnék, hogy a topicba írogatók közül hányan vannak, akik aktívan játszanak CA-n, mert kéne a klánunkba (NQD) egy ember, mert már kezdünk kevesen lenni. Az emberkeresés azért ilyen hirtelen, mert pár héten belül online liga indul: CA 2on2. Info: Bővebben: link vagy Bővebben: link
Aki esetleg kedvet érez a csatlakozáshoz írjon az overclk@freemail.hu címre. A belépéshez egy kis teszten át kellene esni, ami abból áll, hogy a klánunk 3 emberéből 2-vel egy CA 1on1-et kellene játszani, amit véleményem szerint nem feltétlenül kellene megnyerni, elég bizonyítani egy bizonyos skillszintet és a felvétel megvolna. Természetesen a nyereség egyértelmű választ hoz magával
Ha esetleg van olyan, aki ismeri az NQD klánt, és biztos benne, hogy megver két embert és be is akar lépni, az egyből felvehet MSN-re is ha gondolja (overclk3@msn.com)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Ice-dancer
tag
Kár, hogy nincs annyi idejük mindkettőt rendesen megcsinálni (csak 5-6 év, mi az nekünk?). Amúgy meg megveszik a hl2 motorját (elég gazdag az a raven), a single bizots jó lesz, a multira meg írhatnának külön, egyedi tervezésű pályákat.
-
17/28
csendes tag
Hát igen ahhoz hogy jó játék legyen kell single player rész is, vagy nagyon sok multiplayer lehetőség.
Remélem a Raven nem ül két szék közé...
AMÚGY KIRÁLY A GAME -
Suliro
senior tag
válasz
Ice-dancer
üzenetére
Ezt a raven nem vállalja be.
-
Ice-dancer
tag
Csak úgy lesz jó a 4, hogy ha lesz benne egy 3-szerű multi rész, és egy igazán jó single is.
-
System
csendes tag
hidd el, hamarabb lesz neted+új géped, mint gondolnád.
aztán nyomathatod a q4-et!!!!!!! -
Ice-dancer
tag
Nem is próbálkozom a netes játékkal (nincs otthon net+nem akarom sz*rrá veretni magam).
-
Killberk
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Az persze, hogy alap, hogy tudom mi hol terem. Én ''útvonal pro'' alatt azt értettem, hogy csomó ember már tök begyakorolta, mikor honnan, hova, hogyan menjenek, mennyi időbe telik az, mikor hova lőjenek gránátot, rakétát csak úgy meg ilyenek. Nekem ehez meg nincs kedvem. ztn3tourney1-en egyszer se tudtam felvenni piros páncélt, mert sose volt ott, sárgát is csak néhányszor, Megahealth-et meg csak 1x tudtam felvenni. Szal így tök szarság leállni harcolni feltápolt enemyvel. Még szerencse, hogy fegyverek hamar újbólteremnek, így legalább nem csak machinegunnal kellett futkoznom.

[Szerkesztve] -
Killberk
aktív tag
Hát, tök frusztráló neten játszani. Mielött 1 hete felraktam újból Q3-at, két éve nem játszottam. Lenyomtam singlet nightmarebe, gondoltam így már csak nem lesz olyan égő netes teljesítményem. Nem is az aim-el van a fő gond, hanem sajnos tök az van mint régen, hogy ellenfél összeszed minden páncélt meg extra életerőt, és így esélyem sincs a 100-120 életerő + 30-50 páncéllal, a 150-200 életerő + 150-200 páncélos ellenfél ellen. Ahoz viszont nincs kedvem, hogy megtanuljam hogy adott pályán, mikor hol mennyi idő után jelenik meg megint az életerő + páncél. Szal most elkezdeni Q3-azni már nem egy nagy élmény, mikor teli van ''útvonal pro-kal'' a scene.

-
Killberk
aktív tag
Lehet változtatni Q3-ban a célkereszt színét?
-
Frenky
csendes tag
Hi

Ma elindult a Fun Gamer Club UT2004-es portja is!!!
Szívesen látunk FUN-oló játékosokat, estleg a klubba is.
Quake3 is megy igény szerint, gyertek a #fgc Chat-re.
Összejövünk páran azt indulhat a Q3 is. OSP mod megy.
Aki szereti a gamét probálja meg, stabil pingek, stb...
http://www.fungamerclub.info/
Itt megtalálod a csatlakozáshoz szükséges adatokat!
GL & HF
Frenky Fovezér -
Drizzt
nagyúr
Hmmm... Már elég jók a pingjeim. 20-30.

Amúgy a Q3-ról már letettem. Nem érdekel már annyira, mivel túl sok a profi. Nálam most a HL2 DM a menő. Meg a vizsgák.
Hallottátok, hogy nemsokára a Quake III nyílt forráskódú lesz?
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
Van egy király videóm. Na abban movieban aztán van kakaó... Majd felteszem a msot készülő honlapunkra
-
[NQD]Jericho
tag
Megnéztem a videót.
Na igen, az biztos, hogy akik gameltek nem kispályások. Azok az airraksik
. Viszont maga a videót nem érzem jónak. Kicsit uncsi volt. Ez a folytonos lassitás, néha egy picit begyorsulhatott volna és a lövésnél belassult volna
. És a képkocka/sec is nagyon alacsony volt
. A gamerek azért profik voltak 
-
overclk
tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Igen...
Sajnálom, igazán megvetendő voltam, de amikor beírtam, a sok szó szerint most kezdőre gondoltam, nem a játékot már ismerőkre, mondjuk ez sem mentség
Sorry. Mportalon a beküldött kommenten már nem lehet módosítani, mert kb. 5mp után megtettem volna... Azért remélem a videókat hangulatosnak találjátok.
[Szerkesztve] -
overclk
tag
Akinek még nem jött meg a kedve a Q3-hoz tessék megnézni az itt Bővebben: link található videókat !
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
.-CsOSzA-.
üzenetére
engedelyezes: callvote hook 1 (ez nem biztos)
bindeles: bind x +button5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ebben a pillanatban mintha bekakilt volna az msn 
. Ha netes gamelésem akarom felvenni így akkor akadozni fog és sok lesz az elhibázott lövésem
...és van benne valami 

, de mostanában már nem igazán teszem, mert beláttam értelmetlenségét.