Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz Teréz Atya #3632 üzenetére
Szerintem az lehetett a gond, vagy legalább köze volt hozzá, mert most is ugyan úgy végigcsináltam mindent mint előtte már sokszor, és mindjárt kirakta működőképesen az OSD-t.
Lehet az végett is volt hogy ez az FC csak egy gyenge utánzat, mert az értékelések között mintha lett volna olyan, hogy nem minden Firmware megy fel rá, konkrétan nekem 2 volt olyan amivel ment a PWM vezérlés rendesen, és fel is ment rá hiba nélkül.
Sőt továbbmegyek, elsőre ugye kikapcsolva hagytam a barométert CF alatt mivel le volt húzva.
De próbaképpen kíváncsiságból rádugtam, és kapásból felismerte be is kapcsolta automatice.
Csináltam pár képet a CF oldalakról, persze nincs konfigolva, meg arról nem csináltam ami kb. hasonló maradt mint a legutóbbiak .
[kép1] [kép2] [kép3] [kép4] [kép5] [kép6] [kép7] [kép8] [kép9]Természetesen a működéséről, stabilitásáról nem tudok nyilatkozni még.
Hehe... azok az adatok az eddigi videóimban is megtalálhatóak voltak, gondolkodtam hogy utólag kitakarom őket, de valami végett ez mindig elmaradt.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest