Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
harusakura1
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Úgy tervezem, hogy itt maradok egy darabig azért, mert jól néz ki a cv-n a cég neve, de 2 vagy max 3 évnél tovább nem éri meg, mert emelni nem szoktak olyan nagyot, ha egyáltalán kapsz. Három év tapasztalattal, meg azért már szerintem ha nem is olyan sokkal, de jobb fizetést kapnék.
Az igazság az, hogy javazni akartam már amikor diákként idejottem, de inkabb elfogadtam ezt a lehetőséget, mert le akartam tudni a szakmai gyakorlatomat is.
Lehetőség van mozogni cégen belül, ráadásul a részlegünknel van másik csapat akik javában dolgoznak, de nyilván az elejen most nincs lehetőségem még, meg elég hülyén is jönne ki

Az a baj az ML-el, hogy azért eléggé az elején vagyunk még neki szerintem, és most nagyon matekos, ha érteni is akarod, hogy mi miért mukodik/nem működik. MSc-t nem hiszem, hogy bevallalnam csak ezért.
A management stb. lehetőség nem tudom mennyire játszik nálam. Szeretek csapatban dolgozni, de most nem lennék felkeszulve arra, hogy több emberre kelljen figyelnem. Lehet ez is változik majd ahogyan öregszem.
-
harusakura1
tag
Sziasztok!
Most kezdtem honap elejen python fejlesztokent dolgozni, szerintem nagyon jo fizetes es plusz juttatasok mellett, azonban a munkam annyibol all, hogy mas csapatoknak irkalunk osztalyokat, amiket ok meghivogatnak, az legyujt valami adatot majd hozzacsapja a vegen a reporthoz (a masik csapat tesztelokbol all).
Nem azt mondom, hogy nem tetszik, mert szeretek itt lenni, azonban nem latom jelenleg azt, hogy pythonnal par ev tapasztalattal meg tudnek keresni annyi penzt, mint egy java dev peldaul.
Szeretnem leszogezni, hogy nem a penz miatt valasztottam ezt a palyat, hanem mert kis szaros koromban is mar "honlapot fejlesztettem", ami inkabb vicces probalkozas volt, de tetszett es azota is szeretek magamnak is butykolni valamit.
Szoval szerintetek milyen kilatasok vannak? Pythont ugy tudom big data, ML, data analysis meg test automationra hasznaljak csak kb. Az en role-om is az utolsoban van jelenleg, vagy valami hasonlo
.Ha valakiben esetleg felmerul a kerdes, hogy akkor miert vallaltam el ezt a munkat, akkor azert mert belefektettem mar azt a majdnem 1 evet a cegbe, es igy azert jelentos elonnyel indultam itt, mintha elmegyek meg n+1 interjura, ahol ujra meg kell mutatnom, hogy ertek ahhoz amit csinalok. Na meg nyilvan jo ajanlatot kaptam

Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.