Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tex Murphy
tag
válasz
RangerFox #10664 üzenetére
Akkor kicsit szomorú vagyok, de azért köszi.
Viszont nekem lejátszás közben kiakad a demo video.
Gép belsejében van egy SD kártya, azon egy 'LCD previous' nevű AVI file. Ez PC-n is kiakad.
De másik AVI file-t nem akar lejátszani, még ha át is nevezem az eredetire..
Ötlet? -
Tex Murphy
tag
Sziasztok!
Remélem, jó helyen kérek tanácsot.
Vettem egy PS Vita Kioszk állványt. Ami az üzletekben vol, s a PS Vita játékokat demozta.
Bekapcsolom, világít, s a képernyőjén lejátszik egy demót, de aztán kiakad. Ha a gépet is rákötöm, azt tölti, de kép nincs az állványon lévő képernyőn. Mit csinálok rosszul? Vagy demo gép kell neki, sima konzol nem jó?
Tapasztalat valakinek?
Köszi. -
Tex Murphy
tag
Nem tudom, volt-e már, de kipróbáltam a Fifa 13-at PSTV-n, s megy rendesen
-
Tex Murphy
tag
Jelentem, megy az Olliolli
Én voltam kasu, az újratelepítés sem oldotta meg. Gondoltam előveszem a kézikönyvet, hátha....A játéknak szüksége van az érintőképernyőre/tapipadra, amit a PS gomb hosszan tartó lenyomásával lehet előcsalni. A megjelenő kéz kurzorral mát megy rendesen..
Ma is tanultam valamit.
Más. Ipon-ban most 1363 Ft a Fifa 13, ha valakinek nem lenne meg. Ennyiért elfocizgatok vele. -
Tex Murphy
tag
Sziasztok!
Talán tudtok segíteni/találkoztatok már hasonlóval.
Playstation TV-hez adtak ajándékba 3 játékot kód formájában. Letöltöm, felteszi rendben, de Az Olliolli nem indul el. Kicsit vár, majd hibaüzenet. Hiába törlöm le, s teszem fel újra, nem megy. Esetleg akinek van ilyen kütyü a PS4 mellé, találkozott-e hasonló problémával? Dualshock3 kontrollerrel használom.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest