- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/
Backup center, mail gateway, proxmox hypervisor és datacenter letöltés: https://enterprise.proxmox.com/iso/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Pista0001 #3480 üzenetére
+@kutga nem töltök automatizáltan, van hat video streaming előfizetésünk, így a a legtöbbet azokon nézem, ezért csak azt szedem le amit érdemesnek tartok rá vagy nincs fent streaming szolgáltatónál de érdekelne, így van hogy hónapokig semmit. Plexnél meg ugye kötött a filerendszer, nem lehet keverni a videót és a sorozatot, így mindenképp külön kell rakni legalább kétfelé. Emellett én mindent átnevezgetek a plex ajánlás szerintre [filmcím (évszám)] mert így 'szépen néz ki'
, nem, valójában azért mert nem bírom a az olyan filneveket hogy 'bdrip.dv.h265.JocIkAteAm.stb.akármi'. Bár ez a legkevesebb, meg ezt úgyis a kliensben kell megtenni. Inkább az, hogy ráadásul én mindent külön tárolok, így külön van filmek, sorozatok, mesék, anime könyvtár, sőt, ez utóbi kettőnél még külön ami mesefilm és külön ami mesesorozat, a rendes sorozatoknál meg külön szedve európai és ázsiai, és még ez utóbbin belül is országonként...
Így mondanom sem kell hogy a filmek könyvtárban sem simán egyben van minden...
So, kézzel beírogatni kicsit macerás, még ha nem is gyakori. Bár a kategóriák megadásával ez megoldható állítólag.
Igazad van ViZion, nekem is eszembe jutott azóta és utána is néztem a lehetőségeknek, lehet egy-kettőt kipróbálok.
Ugyanakkor az is eszembe jutott hogy hát elérem pc-n is a külső hdd-t így felcsatolva, így nem is biztos hogy kell nekem az hogy a szervergépen fusson egy qbit vagy más 0-24-ben, használhatom akár a rendes pc-s programot is, a megkötések nélkül. A plex volt a lényeg, az menjen pc nélkül is, az meg is valósult.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest