Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
BloodPandus #9817 üzenetére
Jön is az akasztás, ha már nem akartad lezárni a témát...
1. Ha ennyire magyarnak tartod magad, miért külföldön dolgozol? Miért nem segíted a magyarokat azzal, hogy nekik adózol, és nem a németeknek? Kicsit elgondolkodtató a dolog.
2. Azt írtad: "szégyellje". Mi is a szótő? Hmm...vajon mi lehet? Szégyen. Tehát a szó végéről az "n" betűt eltűntetted. Erről beszéltem/írtam, hogy senki sem tud tökéletesen magyarul, hiába törekszik rá. Szerintem helyesen "szégyenlje" lenne, amit akartál írni, de sajnos nem tudom, mert helytelenül írtad, vagy az általad említett "tájszólást" sajátítod egyénileg.
3. A volt magyar tanárom ne menjen a francba, mert egy magát magyarnak tartó valaki ezt mondta/írta. Igen is a tökéletességre törekedett, hogy: "magyarok vagyunk, legalább a saját anyanyelvünkkel legyünk tisztában". Ezt Ő mondta, és ha tudsz olyan embert, aki nem követ el helyesírási hibákat a magyar nyelvben...nem is tudom...büszke lehetsz magadra, mert legalább Te elmondhatod magadról, hogy ismersz olyat.Mellesleg Én sem szidtalak sem téged, sem senkidet, nem értem, hogy neked miért kellett. Többet nem foglalkozom a témával, kötözködhetsz, nem fog érdekelni. Elmondtam, amit szerettem volna, ha meg látatlanban ítélsz emberekről (jelen esetben a volt magyar tanáromról), tedd azt. Mindenki magának állítja ki a szegénységi bizonyítványát.
NEM VÁROK VÁLASZT a feltett kérdéseimre, sőt, reakciót sem. Nincs kedvem, hangulatom tovább kötözködni és vitatkozni ezen témában.
Tanács: aki magyarnak érzi magát, az tegyen meg mindent, hogy tudjon magyarul írni. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Ámen
"lehetlesssz" és a "kellessszz"
ujjj.. hát igen.. nekem is fáj
Jómagam már most sem PT-zek.. megúntam.. Veletek néha jó nyomni, de nagyon AP-szagú lett a dolog.. Ha pedig lenullázzák az accountomat.. elveszik a "véres verejtékkel" és törött joy-al szerzett cuccaimat.. meg amit kibaxott AP-ért vettem...(soha többet)
Há' vazze'..rájukgyújtom a gépemet!! -
BloodPandus
csendes tag
válasz
Most lehet hüppögni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Apple iPhone 17 - alap
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- ROG Flow X13 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 6900HS RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 14,6 Dynamic AMOLED 2X, S Pen + billentyűzet 12/256 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest