Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plokijuma

aktív tag

válasz Dr. Romano #2460 üzenetére

10-12 fős versenyen is előfordul... kisebben tényleg annyira nem rémlik... de úgy meg nem az igazi, ha kb. 5-6an köröznek a pályán...ennek a játékmódnak ez a lényege, hogy minél többen játszák... több autó= több draft lehetőség --> Több stratégiai variáció... Legjobb stratégia, ha nehéz autóval (amíg lassú vagy) találsz egy könnyebb kocsijú draftpartnert.
    S majd amikor kiáll a pitbe a partner, könnyű kocsival jó köröket futhatsz...

Szegény Paja tegnap ezt megtapasztalta :) Mindig megtaláltam őt, amikor nekem nehéz kocsim volt, míg neki meg csak félig volt a tank :D

Igen, a lagosok kiszűrésére lenne egy egyszerű megoldás... Játék indításnál a server csinál egy pici net-tesztet minden játékosnál, s ez alapján döntené el (sebesség, stabilitás), hogy mekkora létszámú és milyen módban engedné játszani az adott játékost... picit diszkriminatív, de a többség érdekét szolgáná... így megszünne a néha előforduló 5-10 perces betöltések is, ami kicsit durva...

Ahol ghost mód van ott nyilván nem annyira zavaró az ugráló laggos player, de TA-ban szörnyű...és sokan nem tudják, hogy lagolnak...és hogy ez milyen zavaró... ma reggel kifogtam egy ilyen "ugráló" játékost, aki draftolni akart velem... 10 kör akatt vagy 5-6szor teleportált közvetlen elém (álló kocsival), jópárszor neki mentem... (ráadásul ő szerintem megse érzte, mivel csak a "szellem" képét látom, és már rég nincs ott...csak az én monitoromon tart épp ott, ahol van) Sok-sok időt buktam miatta...

Szóval jó lenne, ha bekerülne egy ilyen fejlesztés a játékba. De a netkód is erősen optimalizálástra vár... Van sok lehetőség a játékban, de sajnos vannak benn zavaró bugok. Látszik, hogy a sokat foglalkoznak a játékkal a fejlsztők(patchek), így remélhetőleg a durvább hibák hamarosan megszünnek...mert ezek a játék élvezhetőségét erősen csökkentik...Hajrá Invictus!

Új hozzászólás Aktív témák