Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: Őrangyal akcióban.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #2460 üzenetére
10-12 fős versenyen is előfordul... kisebben tényleg annyira nem rémlik... de úgy meg nem az igazi, ha kb. 5-6an köröznek a pályán...ennek a játékmódnak ez a lényege, hogy minél többen játszák... több autó= több draft lehetőség --> Több stratégiai variáció... Legjobb stratégia, ha nehéz autóval (amíg lassú vagy) találsz egy könnyebb kocsijú draftpartnert.
S majd amikor kiáll a pitbe a partner, könnyű kocsival jó köröket futhatsz...Szegény Paja tegnap ezt megtapasztalta
Mindig megtaláltam őt, amikor nekem nehéz kocsim volt, míg neki meg csak félig volt a tank
Igen, a lagosok kiszűrésére lenne egy egyszerű megoldás... Játék indításnál a server csinál egy pici net-tesztet minden játékosnál, s ez alapján döntené el (sebesség, stabilitás), hogy mekkora létszámú és milyen módban engedné játszani az adott játékost... picit diszkriminatív, de a többség érdekét szolgáná... így megszünne a néha előforduló 5-10 perces betöltések is, ami kicsit durva...
Ahol ghost mód van ott nyilván nem annyira zavaró az ugráló laggos player, de TA-ban szörnyű...és sokan nem tudják, hogy lagolnak...és hogy ez milyen zavaró... ma reggel kifogtam egy ilyen "ugráló" játékost, aki draftolni akart velem... 10 kör akatt vagy 5-6szor teleportált közvetlen elém (álló kocsival), jópárszor neki mentem... (ráadásul ő szerintem megse érzte, mivel csak a "szellem" képét látom, és már rég nincs ott...csak az én monitoromon tart épp ott, ahol van) Sok-sok időt buktam miatta...
Szóval jó lenne, ha bekerülne egy ilyen fejlesztés a játékba. De a netkód is erősen optimalizálástra vár... Van sok lehetőség a játékban, de sajnos vannak benn zavaró bugok. Látszik, hogy a sokat foglalkoznak a játékkal a fejlsztők(patchek), így remélhetőleg a durvább hibák hamarosan megszünnek...mert ezek a játék élvezhetőségét erősen csökkentik...Hajrá Invictus!
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest