- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
De PaJa! Miért nehezítenéd meg a saját dolgodat CTF-ben? Te most ezt kitaláltad, hogy a jobbra-balra rángatózás nem szép dolog és a többiek, akik ezt a cselezést csinálják, csalók (ezt a szót konkrétan nem használtad, de ez jön le belőle). Nem tudom, miért számít csalásnak az, ha valaki kihasználja a játék adta lehetőségeket. És ez vonatkozik mindenre: fánkolás, wallriderkedés, ctf-es "nem élethű" kanyargás stb. Én a csalás szót abban a kontextusában tudom csak értelmezni, hogyha valaki valamilyen külső programot használ segítségül. De mivel tudjuk, hogy ilyen pt-hez nincs, ezért nem is értem, hogy hogyan lehet csalni PT-ben. Ezek az emberek csak kihasználják a játék adta lehetőségeket, azt meg mindenki maga döntse el, hogy ez szép dolog, nem szép dolog, noob-kodás stb., de biztos nem csalás. Csakhogy egy példát hozzak, cod4 multi: általában a p90-es emberkéket le noob-ozzák, mert eléggé darál a fegyó. Na de könyörgöm? Benne van ez a fegyver a játékban? Benne. Akkor meg innentől nem értem a dolgot. Én onnantól értelmezem a csalást, ha valaki bevon egy külső programot, hogy jobb legyen (aim, wallhack).
-
Creative997
őstag
Én néha csinálom ezt a testcselt, de nem úgy jobbra-balra rángatom a kormányt 10mp-ig és mást cseleket meg jobban is szeretek.
És ezt nem arra játszák h jól néz ki e vagy semHát szorít az idő, AG-t ismerve úgyis el lesz húzódva (mondjuk az nekem jobb, mert ősztől jobban ráérek
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest