- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #17069 üzenetére
Melyik játékban nem kell fizetni azért hogy valódi autókkal karikázzál? Mellesleg itt nem kötelező mivel osztanak APt eventeken.
Elég ha csak odadobod a felhasználóneved, de én azt írtam, hogy én nem csak odalökök egy emailt 1 szóval meg 1 képpel. Hanem kicsit "dolgozott rajta" szagot kölcsönzök neki.
Az AEG-t nem védem, nekem sem tetszik az amit művel. Bár vannak jó húzások, olyan eventek amit nem érdemes kihagyni, igaz APt kell költeni rajtuk, de sokkal jutányosabban költöd olyankor mint egyébként.
Jó pár oldallal visszább én is felháborodásom fejeztem ki azzal szemben amit művelnek, nem mindig hoznak jó döntéseket, vagyis olyat ami a játékosoknak nem jó, mert tényleg lehúzás vagy akár átbaxás.
Ti nem látjátok, de engem dorgálnak azért mert sokat jár a szám és nem mindig a PTt fényezem, vagyis nem az AEGt. A negatív kritikát nem bírják elviselni, valamiért nem látják hogy valamit szarul csinálnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Diabetes - Cukorbetegség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest