Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223
üzenetére
Ó fákk tényleg... Ez kimaradt a gondolatmentből. Pedig de szép is lett volna

Akkor az 1000APból lehet küldeni autót, poppert, csajt - ezek azok amik nagyobb értéket képviselnek. A maradék meg lehet nitro, vagy tuning.A szervezéssel csak annyit kéne tudni hogy hányan leszünk. Jó lenne 1 időpontban lerendezni a versenyeket, amikor ráérnek azok akik szavaztak. Utána össze tudok dobni vmi tournament féleséget. Most ahogy gondoltam akár 42 játékosnak is
Legalábbis SIM módban, ahol 8an indulahtunk 1xerre. TAt sztem hagyjuk... ott szinte csak a speedbug számít, de aki nagyon béna az úgy sem tud az élen lenni. Drag, drift, explorer, ctf sztem az igazi az autóvezetői tudás összemérésére; drag: csak 4en lehet menni, drift: tök más tészta mint gyorsan menni, az stílus
explorer, na nemár
ctf: manúverezni kell tudni. Szóval én maradnék Sim VSnél.
A pályá(ka)t előre kiírt menetrend szerint kéne nyomni, mert így akkor lehet rá készülni, szinte mindenkinek egyenlően.
Ez így lehet hogy egy elég hosszúra nyúlt délutánnak látszik, szerintem az is lesz
Most ligán elég sokan eljöttek, minden magyar aki a listán rajta volt. Egy szombat délután(közeljövőben, mielőtt feledésbe merül az egész) szerintem szintén megoldaható lenne a többségnek, azok meg szabaddá teszik magukat akiknek mégsem
Duran ha a 3. rundban lett volna 10 mp-t kapott volna

Macig, ez ugyan az ami ezelőtt volt. Jobbat nem sikerült összehozni, pedig pár órát elvoltam vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ctf: manúverezni kell tudni. Szóval én maradnék Sim VSnél.