Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Aktív témák
-
L4Me
csendes tag
Csao!
Keresek valakit, aki tudna nekem segíteni (természetesen nem ingyen gondolom.. ;) a következő ötlet elkészítésében (magyarul megcsinálná;) :
A lényeg nagyjából: Adott egy adatbázis... Ebbe egy netes oldalon lehetne adatokat beírni... Majd kéne hozzá valami program, ami ezt az adatbázist megjeleníti, illetve letölti a frissítést a netről...
Szóval pl. nekem van egy site-om, és van ez a progi.. Egy oldalon beírom, hogy xy frissítés történt ekkor+ekkor, és ezt ő elmenti az adatbázisba.. Usernek megvan a progi, nyom egy frissítést, a progi checkolja, hogy van-e refresh az cuccban, ha van letölti, majd user ezt akár már offline is tudja böngészni.. (Természetesen nem erre lenne a progi, ez csak egy hasonló példa volt a használatra, hogy értsétek, miről is lenne szó nagyjából..)
Ha esetleg valaki lát magában elég fantáziát, hozzáértést, megbízhatóságot , írjon plz, megbeszéljük a részleteket... Ha oké a dolog, más progik elkészíttetésével is megbíznám majd az illetőt, ha elvállalná, és a ''díjazást'' is szerintem tudnánk úgy alakítani, hogy mindenkinek jó legyen... Előre is köszi minden segítéget, sorry, ha hosszú voltam...
L4Me
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest