Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
beleszólok
üzenetére
solution-ben végtelen projekted lehet, és projektenként lehet main metódusod.
-
Alexios
veterán
lehet, de tudtommal leginkább játékokhoz ajánlott : [link]
Könyvről így hirtelen nem is tudok, bár valami c++/cx könyv biztos van, a lényeg abban is benne van.Nem tudom mit szeretnél fejleszteni, de ha nem akarsz valami nagyon cross-platformot akkor én átgondolnám a c# használatát.
-
Alexios
veterán
válasz
Scooby Dou
üzenetére
Meg lehet tanulni, de én nem alapoznék erre. Nem véletlenül tanítják ezt egyetemeken, algoritmusokat pl. önszorgalomból viszonylag kevesen szoktak tanulni, pedig az az egyik legfontosabb talán. Illetve a matek is jól tud jönni néha, a többi tárgyról nem is beszélve. Ja meg pont pályakezdőknél az egyik legfontosabb a papír, hogy legalább látják, hogy van egy diplomád.
-
Alexios
veterán
válasz
doboka98
üzenetére
hááát aztmondod c# tudásod van, weboldal számára sem annyira másabb, csináld akkor asp.net-ben, és nem kell új nyelvet tanulni.
Vagy akár az egészet előről, mert ez alapján : lényegében azt sem tudom, hogy majd html-ben vagy php-ban kell dolgoznom
szerintem lenne mit bepótolni. pusztán html-el nem fogsz tudni szavazást csinálni, mivel mindenképp kell valami kód ami beírja az adatbázisba a szavazatot, stb. Html ÉS php-val(vagy más szerveroldali nyelvel) kell csinálnod, nem valamelyikkel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motoros topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

arra viszont nem lehet csak úgy bemenni