- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
sztanozs #11786 üzenetére
Köszönöm szépen, megnézzük.
A fiam miatt mindenképpen túllépek, sőt nagyon sajnálom hogy anno így fogtam fel, mert most meg nagyon érdekelne a programozás csak 34 évesen kicsit nehezebb nekiállni. Meg a munkám sem ilyen.
Pedig nagyon jó lenne ebben az ágazatban dolgozni, a számítástechnika a hobbim már. -
sepsi0
őstag
Sziasztok!
A nagy fiamat (10 éves) nagyon érdekelné a programozás, aminek én nagyon örülök.
Matekból kiválló, ha jól tudom ez előny ebben a szakmában.
Én sajnos még nem értek a programozáshoz, gyerekkoromban zsigerből utáltam a Turbo Pascalt..És a kérdés, kérés amivel hozzátok fordulnék:
Mivel lenne érdemes elkezdenem foglalkozni a fiammal, hogy ne riasszam el a programozástól, de azért legyen sikerélménye is?
Ha már úgy is mellette ülnék, talán még rám is ragadna valami...Láttam ezt a Microsoft/Minecraft probálkozást, ami az iskolájukban is javasoltam, de elakadt.
Ér ez valamit?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
sepsi0
őstag
válasz
disy68 #11298 üzenetére
Szia!
Köszönöm, ismerem innen jövök. Használom azokat az addonokat, de kellene egy programozó aki a "közösségnek" készít egy ujjabb "céladdont".
Nem saját részre lenne a felkérés és mindenkinek megérte volna.
Sajnos én nem programozom és az ismeretségi körömben nincs aki ilyen nyelven írna. Mivel foglalkoztat a programozás (most már, amikor lehetett volna akkor nem), így találtam ezt a topikot és olvasgattam, de most kapóra jött, mert más ötletem már nincs, akihez fordulhatnék/nánk.
Azért köszönöm! -
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Off, de nincs jobb ötletem, remélem nem tíltott. Nem láttam erre utalást az összefoglalóban. Ha tíltott, akkor töröljétek és elnézést.
A lényeg...
Van itt olyan aki ért a pytonhoz és tudna addont készíteni a Kodihoz?
Ha igen akkor megkereshetne privátban.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest