Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
marec1122
senior tag
válasz
hiperFizikus #19970 üzenetére
köszönöm szépen. És azt mi okozhatja, hogy ha feladatütemezőből vagy windowsből futtatom nem működik de ha totalcommanderből akkor igen?
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Össze tudnátok dobni nekem egy powershell kódot ami a feladatütemezőben meghívva a következőt csinálja.
Veszi egy mappából a legújjabb fájlt és átmásolja egy másik mappába. Mindeközben átnevezi egy statikus névre úgy hogy a forrásmappában a neve változatlan marad.
Előre is köszi ha megoldható
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Annyiban segítsetek kérlek, hogy írjátok át az alábbi kódot, hogy ha meghívom feladatütemezőnől akkor állítsa le az éppen futó vlc programot.
@echo off
stop "" /B "C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe""" -
marec1122
senior tag
válasz
marec1122 #17703 üzenetére
& 'C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe' "E:\LETUJ\video.avi" /fullscreen
bár nincs nagy tapasztalaom a dologban de azt gondoltam ha a fenti parancsot elhelyezem egy .bat fájlban az futtatható lesz. sajnos nem így lett. ha valakinek esetleg nem nagy megterhelés egy nem lekezelő, komplett válasz .
előre is köszi
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy van e a powershell scriptekhez saját topic de valaki esetleg tudna segíteni egy scipttel amit egy mappa tartalmát játsza le vlc vel vagy media playerrel?
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
jól sejtem, hogy egyéb beépülő dolgok telepítése nélkül egy .c kiterjesztésű program nem futtatható windows 10 alatt? Ha mégis lehetséges akkor meg szeretném kérdezni, hogy mia módja?
-
marec1122
senior tag
tökéletes köszönöm a segítséget
-
marec1122
senior tag
de valamit mégis eltolhattam mert ennek le kéne futnia. tesztnek szántam, de nem jó
[link] -
marec1122
senior tag
Köszönöm a visual studio jó lett. csak egy kis szórakozásra. tanultam programozni főiskolán, de nem foglalkoztam vele 10 éve és most kedvem támadt
ha felidegesít abbahagyom.
még1x köszi
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Esetleg tudtok linkelni ingyene win 10- en futó 64 bites c fordítót?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Vírusirtó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest