- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
creation #8669 üzenetére
"IE összes alól próbáltam, mindnél ugyan az a séma, Chrome-ból a legfrissebb, FF és Opera nem tudom, mert azt a garázda próbálta, az ldap kivételével nála is minden korrektül betöltött."
Még mindig nem értem. Mégis mi a retekért számít, milyen böngészőt használsz, amikor szerveroldalon autentikálsz LDAP segítségével? Miért böngészőfüggő a szerveroldali LDAP-használat? Erre még mindig nem válaszoltál, pedig már az elejétől kezdve igencsak érdekes a dolog. Ez kliens-szerver architektúra, kéréseket küldesz a szerver felé, az meg kezd valamit a kapott adatokkal, aztán küldi a választ - hogy a kliens pontosan milyen is, az említett feladat szempontjából totálisan irreleváns kéne, hogy legyen, ha normálisan van megoldva (ezért kérdeztem, például nem valami ActiveX-es szutyok van-e nálatok, de mint kiderült, nem). De hát ugyanígy nagyon érdekes az is, hogy csak IE akármelyik verziójánál tapasztaljátok ezeket a random végtelenségig töltődéseket, vagy épp azonnali betöltést, szóval a kiszámíthatatlan működést. Valaminek történnie kell a kliens és szerver közt, ami ezt befolyásolja, ezek szerint függhet érkező adatoktól, vagy fingom sincs, mitől, azt sem igazán értem, miért.
Az alkalmazásban lekezelitek a potenciális hibákat, például csatlakozási timeouttal kapcsolatos problémákat (rövidebbre is állíthatod a timeoutot amúgy, hogy ilyen esetben előbb kiderüljön, hogy timeout-para van: [link] - ldap_set_option($ldapconn, LDAP_OPT_NETWORK_TIMEOUT, 2); /* 2 second timeout */), meg hasonlókat? Van ellenőrzés? Biztos, hogy végig lehetne debuggolni a folyamatot egy problémás esetnél (bármily meglepő, PHP-kódot is lehet debuggolni), akár conditional breakpointok használatával egy megfelelő IDE segítségével, vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest