- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marky18
aktív tag
válasz
martonx #20535 üzenetére
Szerintem enterprise kornyezetben idealis esetben nincs olyan, hogy "adott nyelven dolgozo" csapat. Mindig a feladatnak megfelelo nyelven irjuk a kodot, mert a nyelv csak egy munkaeszkoz.
A mostani csapatunkban peldaul maintainelunk Java, Scala, C++ es Pythonban irt kodot is, de most lehet meg TS is lesz.A JVM-es nyelveknek meg hatalmas elonye, hogy a GitHubon elerheto nagy open source rendszerek eleg nagy resze ebben irodott es ezek osszelegozasabol all egy nagyvallalat backendje. Ha ezeket hasznalod, elobb-utobb valamilyen okbol bele kell nyulnod, hogy a sajat use-casere optimalisabb legyen es azt nem tudod megcsinalni C#-al.
-
válasz
martonx #20535 üzenetére
Szerintem a kolléga arra gondol, hogy nagy általánosságban hamarabb jut eszébe az embereknek a Java-világhoz kötődő implementáció, mint a .NET. És ezt én is megerősíthetem, enterprise környezetben csak előbbivel találkoztam, .NET-nek hírét-hamvát nem láttam sehol.
Egyetlen helyen, az is egy kis KKV volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest