- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #19968 üzenetére
....ez se jött be szerintem tippre kaptak ide meg tényleges teszt dev irányból érkezőt.
Hiába a 1,5 év gyakornoki téma ha fel se hívnak cégen belül meg minden le van állítva kb ami nem oda meg junior pénzre jön medior állítólag...Erősen rossz döntésnek tűnik, hogy csúsztattam a záróvizsgán egy aktív félévvel önköltségre, hogy legyen október végéig jogviszonyom legalább a jelenlegi gyakornoki melóhoz. Ha tudom, hogy tényleg nem lehet semmit találni inkább elvégeztem volna egy karosszéria fényezőit a köztes időben.
41leadott jelentkezés, full angol cv, céges projektek anonimizálva megemlítve az elmúlt 1,5 évből és ebből lett 2db interjú az is mind cégen belül. Webstackes piacc kvázi meghalt újként el kell temetni, beágyazott fejlesztőből meg sehova nem kellett soha junior kb. Szakközép + egyetem kb megy a kukába ha így folytatjuk és jön valami offtopic szakma amivel lehet is helyezkedni.
Érdemes lenne dobni a webstacket azon gondolkozok és fullban beállni valami nagyon másra. Cloud based cuccok még mindig mennek, itthon mekkora a felvevő piac egy AWS+Go kombóra tippre?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Medence topik
- Kompakt vízhűtés
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Óvodások homokozója
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Garmin Fenix 7 Pro 47mm Sapphire Solar DLC(2027.07) + Garmin Titanium DLC szíj + Garmin Spark Orange
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest