Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz Micsurin #19968 üzenetére

....ez se jött be szerintem tippre kaptak ide meg tényleges teszt dev irányból érkezőt. :D
    Hiába a 1,5 év gyakornoki téma ha fel se hívnak cégen belül meg minden le van állítva kb ami nem oda meg junior pénzre jön medior állítólag... :W

Erősen rossz döntésnek tűnik, hogy csúsztattam a záróvizsgán egy aktív félévvel önköltségre, hogy legyen október végéig jogviszonyom legalább a jelenlegi gyakornoki melóhoz. Ha tudom, hogy tényleg nem lehet semmit találni inkább elvégeztem volna egy karosszéria fényezőit a köztes időben. :((( 41leadott jelentkezés, full angol cv, céges projektek anonimizálva megemlítve az elmúlt 1,5 évből és ebből lett 2db interjú az is mind cégen belül. Webstackes piacc kvázi meghalt újként el kell temetni, beágyazott fejlesztőből meg sehova nem kellett soha junior kb. Szakközép + egyetem kb megy a kukába ha így folytatjuk és jön valami offtopic szakma amivel lehet is helyezkedni. :U :W

Érdemes lenne dobni a webstacket azon gondolkozok és fullban beállni valami nagyon másra. Cloud based cuccok még mindig mennek, itthon mekkora a felvevő piac egy AWS+Go kombóra tippre?

Új hozzászólás Aktív témák