- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
csakegymunka
üzenetére
Nagyobb csapatokban juniorok hibajavításon kívül mást nem kapnak. Kisebb csapatokban pluszban az implementálás rabszolga kóder feladatait sózzák rájuk. Esetleg windows alkalmazás portolása mac-re (forrásokat át kell cipelni, ha hiba üzenet bukkan fel, utána járni). Konkrét task? Leírják neked a céges hibakövető rendszerben screenshot / videók / akármi, hogy mit látnak egy állítólag hibás funkció működése közben, és azt is leírják, hogyan kellene működnie. Mindazt felhasználói szemmel. Aztán az a feladatod, hogy "most rossz, legyen jó"

-
válasz
csakegymunka
üzenetére
Azért elég sok for loopot kell írni

-
JoinR
őstag
válasz
csakegymunka
üzenetére
Nagyon függ attól, hogy hogyan használják a pythont. Ha Django webfejlesztés van, ott teljesen más feladatok lesznek, mintha Machine Learning lenne a téma, vagy ahol csak script nyelvként lenne használva a CI/CD-ben vagy a monitoring/logging környékén.
Én ezt az ingyenes tutorialt tudom ajánlani, valamennyi kontextust ad, ha webdevről van szó. Nyilván csak a jéghegy csúcsa, de legalább van adatbázis, konténerek, frontend dolgok, stb.
-
Ispy
nagyúr
válasz
csakegymunka
üzenetére
Hát, ez jó kérdés, de szerintem ez nagyon cég függő. Nálunk a cél, hogy minél előbb bele a mélyvízbe, mert pénzt akkor lehet termelni, ha önálló vagy, de egy multinál el tudom képzelni, hogy megy a maszatolás sokáig. De nem dolgoztam multinál soha, szóval lehet nem így van.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Arc Raiders
- sziku69: Szólánc.
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest