Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
csakegymunka #18340 üzenetére
Nagyobb csapatokban juniorok hibajavításon kívül mást nem kapnak. Kisebb csapatokban pluszban az implementálás rabszolga kóder feladatait sózzák rájuk. Esetleg windows alkalmazás portolása mac-re (forrásokat át kell cipelni, ha hiba üzenet bukkan fel, utána járni). Konkrét task? Leírják neked a céges hibakövető rendszerben screenshot / videók / akármi, hogy mit látnak egy állítólag hibás funkció működése közben, és azt is leírják, hogyan kellene működnie. Mindazt felhasználói szemmel. Aztán az a feladatod, hogy "most rossz, legyen jó"
-
válasz
Azért elég sok for loopot kell írni
-
JoinR
őstag
válasz
Nagyon függ attól, hogy hogyan használják a pythont. Ha Django webfejlesztés van, ott teljesen más feladatok lesznek, mintha Machine Learning lenne a téma, vagy ahol csak script nyelvként lenne használva a CI/CD-ben vagy a monitoring/logging környékén.
Én ezt az ingyenes tutorialt tudom ajánlani, valamennyi kontextust ad, ha webdevről van szó. Nyilván csak a jéghegy csúcsa, de legalább van adatbázis, konténerek, frontend dolgok, stb.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Hát, ez jó kérdés, de szerintem ez nagyon cég függő. Nálunk a cél, hogy minél előbb bele a mélyvízbe, mert pénzt akkor lehet termelni, ha önálló vagy, de egy multinál el tudom képzelni, hogy megy a maszatolás sokáig. De nem dolgoztam multinál soha, szóval lehet nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Linux kezdőknek
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- DELL G5 25 5587 Gamer notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3 : i5-1240P/16GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- ALKALMI ÁRON! - Vadonatúj állapotú Xbox Elite Series 2 Core Kontroller - 1 Év Alza Garanciával!
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple watch series 7 44mm szürke 87% BT
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest