- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Viccen kívül, végigolvastam a CAP blogot a wiki-n, és ott van a blog végében a PACELC kritikája. Nem csak én gondolom úgy, hogy a CAP kissé figyelmetlen.
Sőt, szerintem a PACELC is figyelmetlen annyiban, hogy akár scriptes jellegű alkalmazások esetén csak egy erőforrás szemafor kiegészítés kell, és akár elosztott rendszerekben az A/C probléma L/C problémává változik. Tranzakció-mentes környezetek számára az adatverziókat már feltalálták az Availability alapértelmezetten biztosítható.
Egyenlőre nem találtam másik gyakorlati megoldást a "közelben", amelyik foglalkozna az A/C -> L/C probléma transzformációval, mint például Redis cluster-t futtatni. Ha te mégis tudsz olyat, sikíts.
Ami vélemények eddig érkeztek, mindegyik tool, amelyik a problémát egyáltalán kezelheti bármilyen szinten, Raft / Paxos alapú. Azt kijelenteni vajon korrekt?
A trollkodást meg nyugodtan hanyagolhatod. Arra nem tartok igényt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Automata kávégépek
- Revolut
- Milyen processzort vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest