Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Viccen kívül, végigolvastam a CAP blogot a wiki-n, és ott van a blog végében a PACELC kritikája. Nem csak én gondolom úgy, hogy a CAP kissé figyelmetlen.
Sőt, szerintem a PACELC is figyelmetlen annyiban, hogy akár scriptes jellegű alkalmazások esetén csak egy erőforrás szemafor kiegészítés kell, és akár elosztott rendszerekben az A/C probléma L/C problémává változik. Tranzakció-mentes környezetek számára az adatverziókat már feltalálták az Availability alapértelmezetten biztosítható.
Egyenlőre nem találtam másik gyakorlati megoldást a "közelben", amelyik foglalkozna az A/C -> L/C probléma transzformációval, mint például Redis cluster-t futtatni. Ha te mégis tudsz olyat, sikíts.
Ami vélemények eddig érkeztek, mindegyik tool, amelyik a problémát egyáltalán kezelheti bármilyen szinten, Raft / Paxos alapú. Azt kijelenteni vajon korrekt?
A trollkodást meg nyugodtan hanyagolhatod. Arra nem tartok igényt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő