Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
>A Google keresés pedig nem a te géped, vagy a Google optimalizálatlansága miatt lassú,
Miért? Szted. lassú a google keresés? Sztem. a kiírás alapján nem lassú. Éppen azért írtam az adatbázis példát, mert az ezek készítői dicsekednek azzal, hogy mennyire gyorsak. Ha nem lenne fontos a sebesség, akkor miért is dicsekednének azzal, hogy milyen gyorsan van találati lista a nagy méretű adatból is.
Itt írtam, hogy a FindFileC.exe 64 bites lett. Csak sajnos tele volt bug-al, ami abból adódott, hogy a karakterkódolást unicode-ra állítottam, viszont elég sok helyen maradt char típus a wchar_t helyett. Bár úgy látom, hogy "csak" 1 letöltés történt azóta, de nekem 1 ember is fontos. Elnézést kérek a hibáért.
Egyébként ez hasít a TC-hez képest. De találtam 1 FreeCommander programot, ami ugyebár hivatalosan is free a TC-vel ellentétben. És ránézésre nem tud kevesebbet. Csak azt nem értem, hogy az ilyen programokat miért kell telepíteni? De mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Eladó gamer PC i5-12400F + RTX 4060 + 32GB RAM
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest