Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Max1mus
üzenetére
Az a baj, hogy ez erősen kártyafüggő. Én sokat szívtam velük, mire kitapasztaltam őket. Annyira szerteágazó ez a terület, hogy a sokszor a biztonságtechnikai szakik is fogják a fejüket.
A lényeg, hogy ha egyedi gyártású kártyáról van szó, főleg, ha valamilyen HID, még kiolvasni sem fogod tudni semmivel, ami a piacon kapható. Mi egy ilyen kártyához rengeteg olvasót próbáltunk, beszereztünk (HID képest is), és semmi. Még csak nem is reagál a kártyára (azaz sikertelen az olvasás).
Szerintem ne menj bele. -
axioma
veterán
válasz
Max1mus
üzenetére
Forditva nem lehet? Kerni, hogy kulcstartos bigyuszka lehessen, amit veszel az ebay-en (nyilvan altaluk megadott frekiset), es beregisztraljak a kartyad helyett? Nalunk belepteto van alapbol altaluk adott kerek tokennel, en vettem kartyat hogy a jogsi/mobil/stb. minimalcsomagomba beleferjen. Mondjuk rugalmassag kell hozza a ceg megfelelo emberei reszerol.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Napelem
- Mazda topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest