- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Ok, tranyó, csak ma nagyon fáradt vok(nem trom miért, talán mert meg vok fázva
)mltkor a kondit kevertem az ellenálással
kiszámoltam, pont 2*100W jön ki, ami kb 2szerese amit az stk tud, szal több mint ami kell! Azt tom, h. vissza kell osztani 1.41 el, de egy másik végfoknak, lehet h. több kell, ezért kértem 2*36V-ot!! Meg a végfoktápon, van egy ellenálás, amit ha lecserélek, nagyobra, akkkor pont annyit fog kapni amennyi kell neki, ténleg h. is kell kiszámolni, h. hány Ohm es elllenállás kell?
Jövőhéten megcsinálom a nyákot, huhh, h. hány miliméter, azt nem tom!! de asszem a hobbyelektronikás képen méretarányos asszem!! szentem, így szemre 1, max 1,5cm, de lemérem vonalzóval!!
Elég méretarányosnak tűnik, mert az ic 15 lába, a papíron, pont megegyezik a mérettel!!Be kell h. valljam, egy picit félek a nyák elkészítésétől, csak annyi, h. megrajzolom, és belerakom a vaskloridba??
Ok, tehát nem zavarja, akkor jó, remélem, h. védve lessz, 10.000uF os kondikkal, ténleg, most szentem drágák a kondik, 1800at fizettem a kettőért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mobilinternet
- Autós topik
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- PlayStation 5
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest