- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #586 üzenetére
200-250W-os elég lesz....
Az instabilt a tápra értem...és ezt a végfokok nem igen tűrik,hogy 10V fesz ide-oda ugráljon össze-vissza. Még 5-6V elmegy egy stk-nál de 10V azért nem garancia
Én nem azt mondon,hogy az én erősítőimbe lévő több,mint 20ezer mikro az megnövelné a tápom teljesítményét,hanem a stabilitását és ezt a hírtelen fesz zuhanásokat akadályozza azzal,hogy van a '''' kakaó. De ha pl.: ráadok egy stabil 50Hz-es szinuszos jelet a bementre és ezt felviszem a maxra,akkor nálam is elég a tápfesz szint a normálhoz képest -8V-tal,de azt stabilan tartja a torzításig...Utána én már nem kínoztam tovább,de a lényeg világos volt.
Ami még fontos,hogy ezzel a roppant nagy buffereléssel a pillanatnyi leadható teljesítményemet növeltem meg vagy 15-20%-kal... Ez a reppekhez vagy a hírtelen nagy robbanásszerű hangokhoz kiváló besz@rási élményt nyújt
Filmen életemben a legjobban akkor ijedtem meg a csuma hangerő miatt,amikor egy scifi-t néztem és a csaj a női öltözőben idegességében beb@szta a szekrénye ajtaját. Olyat ugrottam,hogy a pólóm, a gatyám amvarratnál,meg a plédem is elszakadt. Meg letört a körmömből is egy kicsi,meg felborult a piám is,szal QRVAJÓ volt
Szó mi szó inkább vennék egy ultra nagy cuccot,minthogy ezeket a ''kicsiket'' gyilkoljam,de ha nincs lóvé,akkor ezzel kell beérnem és a cumóimnnak is velem és a tuningjaimmal
Új hozzászólás Aktív témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EA Sports WRC '23
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mobilinternet
- Autós topik
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest