Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz Balint133 #586 üzenetére

200-250W-os elég lesz....
    Az instabilt a tápra értem...és ezt a végfokok nem igen tűrik,hogy 10V fesz ide-oda ugráljon össze-vissza. Még 5-6V elmegy egy stk-nál de 10V azért nem garancia :(
    Én nem azt mondon,hogy az én erősítőimbe lévő több,mint 20ezer mikro az megnövelné a tápom teljesítményét,hanem a stabilitását és ezt a hírtelen fesz zuhanásokat akadályozza azzal,hogy van a '''' kakaó. De ha pl.: ráadok egy stabil 50Hz-es szinuszos jelet a bementre és ezt felviszem a maxra,akkor nálam is elég a tápfesz szint a normálhoz képest -8V-tal,de azt stabilan tartja a torzításig...Utána én már nem kínoztam tovább,de a lényeg világos volt.
    Ami még fontos,hogy ezzel a roppant nagy buffereléssel a pillanatnyi leadható teljesítményemet növeltem meg vagy 15-20%-kal... Ez a reppekhez vagy a hírtelen nagy robbanásszerű hangokhoz kiváló besz@rási élményt nyújt;]
    Filmen életemben a legjobban akkor ijedtem meg a csuma hangerő miatt,amikor egy scifi-t néztem és a csaj a női öltözőben idegességében beb@szta a szekrénye ajtaját. Olyat ugrottam,hogy a pólóm, a gatyám amvarratnál,meg a plédem is elszakadt. Meg letört a körmömből is egy kicsi,meg felborult a piám is,szal QRVAJÓ volt:C:C

Szó mi szó inkább vennék egy ultra nagy cuccot,minthogy ezeket a ''kicsiket'' gyilkoljam,de ha nincs lóvé,akkor ezzel kell beérnem és a cumóimnnak is velem és a tuningjaimmal;]

Új hozzászólás Aktív témák