Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Mármint a Biosznak!!!
Komplett erősítő, nekem is megfordult a fejemben, de aztán lemondtam róla, szentem élvezetesebb ha egy házi cucc szólal meg, és nem egy olyan, amit megveszel, aztán mehet, nem, amivel szívsz egy csomót és utána megy kafán!!!! Meg nekem nem kell mondjuk mint neked 1000W, hanem nekem untig elég ennyi ez az 55W, és ráadásul csak 6Ohm-es, és 4 Ohm es hangfalak lesznek rajta! Meg évente 2-5 Ször viszem majd oszt bullra, meg oszt kirándulásra, szal ez is untig elég, de még utánanézek annak a fishernek, mert még szinte semmi nincs meg ebből az erősítőből csak az ic!
Nekem meg vmi trójai vírus izé, nem bírom kitörölni, nem tom h. hogyan jöhetett be, amikor 2 antivírus progim van!!!

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700 3.6GHz Processzor
- Intel I3-10100F + gyári hűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I5 10600K - 4.8Ghz Turbó Foxpost Az Árban
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs