Új hozzászólás Aktív témák

• Newlocal

aktív tag

válasz Sátán44 #1 üzenetére

Nekem volt 1 ugyanilyen szitum amiből legalább 0-ra kijöttem anyagilag.
    Volt 1 albérlő+a lánya 2 szobás lakásban. Én kértem kauciót 40.000-et. Nem fizették már 1 ideje normálisan a számlákat, meg az albi pénzzel is lógtak. Mindig mondtam nekik, h fizessenek mert baj lesz. 100.000 Ft volt a lélektani határ. Ekkor mentem és mondtam nekik, hogy 3 napjuk van az összes tartozás rendezésére, ha meg nem tudnak mehetnek ahova akarnak de akkor marad amit hoztak (TV, Video, Mikro, Mosogép) a kauciót meg visszakapják. 3 nap eltelt mentem néhány haverral, de nem volt ott a nő, csak a lánya, ő meg azt mondta, h az anyja dolgozik, őt meg persze nem tudtam elérni telon. Vártam 2 órát a parkolóban. Megjelent a nő. Szépen felmentünk, persze nem volt pénz. Mondtam nekik, h nincs mese menniük kell. Pakolják össze a legfontosabb cuccikat. Kicsit siránkozott az Anyuka de aztán pakoltak, addig én kicseréltem az összes zárat, tehát kulcsuk nem volt. Megbeszéltem velük 1 időponot amikor a személyes cuccaikat elvihetik a műszaki dolgokon kívül, persze ekkor is ott voltak a haverok nehogy valami gáz legyen. A nő még akkor is mondta mikor költöztek, h majd jelentkezik és adja a lóvét és akkor viszi a műszaki cuccait. Persze azóta se hallottam róla ez már kb 2 éve.

Röviden ennyi. Remélem segítettem.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák