- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newlocal
aktív tag
Nekem volt 1 ugyanilyen szitum amiből legalább 0-ra kijöttem anyagilag.
Volt 1 albérlő+a lánya 2 szobás lakásban. Én kértem kauciót 40.000-et. Nem fizették már 1 ideje normálisan a számlákat, meg az albi pénzzel is lógtak. Mindig mondtam nekik, h fizessenek mert baj lesz. 100.000 Ft volt a lélektani határ. Ekkor mentem és mondtam nekik, hogy 3 napjuk van az összes tartozás rendezésére, ha meg nem tudnak mehetnek ahova akarnak de akkor marad amit hoztak (TV, Video, Mikro, Mosogép) a kauciót meg visszakapják. 3 nap eltelt mentem néhány haverral, de nem volt ott a nő, csak a lánya, ő meg azt mondta, h az anyja dolgozik, őt meg persze nem tudtam elérni telon. Vártam 2 órát a parkolóban. Megjelent a nő. Szépen felmentünk, persze nem volt pénz. Mondtam nekik, h nincs mese menniük kell. Pakolják össze a legfontosabb cuccikat. Kicsit siránkozott az Anyuka de aztán pakoltak, addig én kicseréltem az összes zárat, tehát kulcsuk nem volt. Megbeszéltem velük 1 időponot amikor a személyes cuccaikat elvihetik a műszaki dolgokon kívül, persze ekkor is ott voltak a haverok nehogy valami gáz legyen. A nő még akkor is mondta mikor költöztek, h majd jelentkezik és adja a lóvét és akkor viszi a műszaki cuccait. Persze azóta se hallottam róla ez már kb 2 éve.
Röviden ennyi. Remélem segítettem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OpenMediaVault
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest