- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
become a legend módban a labdakérés csak nálam nem müködik? xbox kontroller lehet a gond?
Valami régebbi részeknél is rémlik,de nem emlékszem a megoldásra! -
Mate
nagyúr
válasz
godfella69
üzenetére
PC licencekkel sincs gond. Peseditet pár perc alatt fel lehet tenni és napra friss keretek, mezek és csapatnevek vannak.
-
godfella69
tag
Mivel egy ilyen témát sem találtam gondoltam nyitok egyet, főleg véleményekre lennék kíváncsi és tapasztalatokra.
Őszintén szólva FIFA Fan vagyok főleg PS3 konzolon. de a PES sorozatot is szeretem ami évről évre rengeteget fejlődik egyedül a licenc az amiben meglátásom szerint elvan maradva ami csak pénz kérdése, de legalább a BL benne van ami eszméletlenül vissza adja a feelinget

Az animációk és a mozgások szerintem nagyszerűek egyedül a become a legend módban van némi hiba pl csak a kreált játékosodat tudod irányítani az egész csapatot nem, ami számomra sokszor idegesítő rengeteget bénáznak a csapattársak. Keresgéltem sokat talán van ilyen opció ami ezt kijavítja, de nem találtam sehol.
Összefoglalva nagyszerűen sikerült az új PES ajánlanám mindenkinek én PC-s verzión játszom akinek kérdése van bátran írjon

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vicces képek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- S22 Ultra Dobozában
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest