Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Zsolty20 #3543 üzenetére
Valószínűleg az még a régi ügyfélkaput, illetve annak részeit használná, látszik mennyire figyelnek arra az app-ra, illetve a fejlesztésérére.
Próbáld meg az új ügyfélkapun belülről igényelni a kódot, már ha annak van olyan része és azt add meg az app-ba, bár nem tudom hogy van-e, én még nem regisztráltam az új ügyfélkapujukba, meg nem is fogok, mert egy kabaré amit csinálnak, az előző sem volt túl régi, nem értem minek erre kellett elbaszni egy csomó időt és erőforrást, helyette foglalkozhattak volna hálózatfejlesztéssel, meg egyéb fontosabb dologgal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest