Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarg
csendes tag
Hello Szirty!
Köszönöm a választ de sajnos nem voltam net közelben hogy reagáljak rá. A min és max ot már megcsináltam saját kútfőből úgy ahogy te is írtad. csak kíváncsi lettem volna hogy va e erre valami előre megírt funkció amiről nem tudok. Megnéztem a levelező listát az átlag számítással kapcsolatosan, és találtam néhány hasznos információkatm illetve linkeket. A siemens support oldalaira, ami közül néhányat magamtól is megtaláltam. Bár volt olyan amit elsőre nem tudtam megfejteni, hogyan működik.
Megpróbáltam a levelező listán általad megadott bejövő integerek átlagolását végő forrás kódot, de első nekifutásből hibüzenetek jöttek a fordítás során. időhiány miatt még nem kezdtem el megnézni mi nem tetszik a compiler-nek.Beillesztek néhány linket azokról az infókról amiket én találtam
http://www.automation.siemens.com/forum/guests/PostShow.aspx?PostID=280458&language=en&PageIndex=6
http://support.automation.siemens.com/WW/llisapi.dll?func=cslib.csinfo&lang=en&objid=19345299&caller=view
Üdv.: BG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD FX
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest