Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz hadam98 #130622 üzenetére
Wild Hearts szerintem nagyon megosztó játék (lesz) az építgetős harcrendszerrel. Legalábbis én ezt veszem észre, ha az emberek véleményét nézem úgy, hogy még nem jelent meg a játék.
Engem mondjuk pont érdekel. Az viszont biztos, hogy nem lesz egy "grafikai" orgia. Vagyis kíváncsi leszek majd arra, hogy egyes grafikák tényleg átmennek -e egymáson minden kölcsönhatás nélkül. Pl. a videóban a boss és a fa találkozása.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
markknight
veterán
válasz hadam98 #130622 üzenetére
Én pedig azt olvasom a leakek szerint, hogy ebben az új szezonban (már ha lesz) akkor már új legend sem fog érkezni (r/apexuncovered) Az arénát kivezetik, control lesz helyette fixen.
Úgy amblokk a javuló minőséget én is látom az EA-nél. Tőlük az új Mass Effectet várom kb mindennél jobban, reménykedek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- HTC U11 - újra a szorítóban
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest