Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Általános tárhelyként igen, de semmivel se lenne több, mintha egy külső SSD lenne használatban.
5500 MB/s a minimum, így ebből a típusból ez javasolt GIGABYTE AORUS Gen4 7000s
Itt is felkúszott már az ára, de egyre több helyen el is fogy. A német amazonon is elkapkodták (65 körül) 1-2 hónap múlva lesz legközelebb. [link][ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Elfogadja ezt is a konzol, mert ugyan egy gyors sebességmérés az van formázáskor, de nem kritérium a minimum 5500 MB/s. Annyi, hogy figyelmeztet, hogy ha problémát tapasztalsz az adott játékkal, akkor másold át a belsőre és futtasd onnan. De amúgy az eddig megjelent játékokkal nem lesz gond, viszont később még lehet.
-
Ha a jatekot ugy fejlesztik, hogy minimum 5500MB/s streamre szamitanak az SSD-tol, akkor szerinted az alabbiak kozul melyik forgatokonyv fog megvalosulni?
A) A szoftver rant egyet a vallan es kozli, hogy ugyan, 500MB/s semmi
B) Szarul fog mukodni, es/vagy crashel a picsaba az egesz"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
addikt
Igen tudom, én is ilyet szereltem be [link].
A Sony szerintem biztosra megy és érthető módon kerüli a konfrontálódást az esetleges számmisztikai mizéria miatt, amit szerintem helyesen tesz.
A gyártók által megadott - elméleti - szekvenciális adat 5000 MB/s esetén is nyilván kevesebb lesz a gyakorlatban. Így a beszerelést követő teszt során nyilván nem lesz meg az ajánlott 5500, a rendszer pedig a PS5 játékokat nem javasolja, de leginkább nem is engedi ide telepíteni, csak a belsőre. Ahogy az Aorus 68xx MB/s mérést kapott, ami természetes és elfogadható.(#83162) Farkassacred
Eltérők a felhasználási igények és módok, pl. ahol családi felhasználásra kerül és többen kockulnak, ott nyilván jól jön a tárhely. Hiába nyomom végig elsőként pár nap múlva mondjuk a Kenát, a nejem csak hetekkel később fog nekiállni, mert addig más érdekli. Az XSX és a PS5 is úgy van használva, mint a netflix, az hbogo vagy a spotify, bármikor hozzáférhet bárki bármihez és nincs végignyomásos eladásos kényszer, de a kényelemnek ára van. Sokszor még a 2 konzol is kevés, főleg szottyos téli időszakban. -
Nandinagy
addikt
Azt olvastam, hogy ez csak az online webshopon történő vásárlásra vonatkozik. Ha bemész üzletbe és ott kéred akkor továbbra is lehet Aztán, hogy ebből mi igaz azt nem tudom.
Nekem hatalmas mákom volt mert 2 hete intézett nekem az egyik barátom részletre onnan ps5-t+ a MM járt hozzá még[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
ezt valaki már megvette -e azóta és letesztelte?
PS5 NVMe hűtőborda a piacon. -
veterán
-
Moby
addikt
Hogy ezt miből állapították meg, azt nem tudom, de mint szegről-végről szakmabélinek nem tűnik túl életszerűnek, hogy a nyákbeültető gépsoron külön menne az a széria, amire majd később a fekete burkolat, és egy másikon azok, amikre a fehér burkolat fog kerülni, külön a kék, stb Gyerekként órákban mérhető hitvitákat halgattam végig a felnőttektől a barna és a zöld üveges kőbányai izének eltéréséről(akkoriban nemigen volt más), és akkor is csak a vállamat tudtam megvonni (pedig arra még magyarázat is lenne), most sem tudok mást tenni
-
snots
tag
Nekem 1 terás WD Black SN850 van, én személy szerint a matricát szépen, óvatosan levettem, aztán elraktam. Ha esetleg gariztatni kell, majd jól visszarakom.
Elden ringgel kapcsolatban csak megerősíteni tudom amit a többiek is leírtak. Maga a játék valóban jó, ez kétségtelen. A nagy világban könnyű elveszni, erősen szokni kell a dolgot, a irányításon is változtattak valamelyest, más kombinációkkal érhetőek el bizonyos dolgok, ez a második, amit - legalábbis nekem - meg kell még szokni.
Performance módban játszom, nem egyfolytában, de vannak durva belassulások. Az biztos, hogy kapnak ezért hideget-meleget most a fejlesztők, mindenképpen számítok valami komolyabb javításra ezzel kapcsolatban a közeljövőben, mondjuk 1-2 héten belül, de lehet, hogy több időbe fog nekik telni, ki tudja. Remélem, hogy nem az lesz a javítás, hogy lejebb vesznek a grafikából.
Sose arról voltak híresek a FromSoft játékok, hogy 200 fps-sel szakítanak, de azt biztosra veszem, hogy a jelenlegi állapot így nem tartható és azért az tényleg durva, hogy kifejezetten erős PC-ken sem fut megfelelően a játék. Teljes mértékben játszható a játék, csak az élvezhetőségből azért erősebben levesznek, vagy le tudnak venni a sebességgondok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest