- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Én ott rendeltem elő, mert praktikusabb volt nekem ott. Amazon küldi, remélem nem lesz hibás, mert tervezem, hogy megvárom vele a karácsonyt, csak akkor bontom ki. Milyen ciki lenne, ha akkor derülne ki, hogy valami gebasz van.

De ha jönnek gebaszról hírek, akkor persze kinyitom, kiprobálom.
-
Elderath
addikt
Amennyivel olcsóbb lenne azt elköltöd benzinre. Gari meg gázos úgy eléggé. Azt a 2 hetet már szerintem megéri megvárni és legalább támogassuk már a Magyar részleget azzal, hogy ha voltak olyan rendesek idehaza csupán 2 hét késéssel megjelentetni a konzolt, akkor itt vegyük meg.
-
haddent
addikt
400EUR < 120k HUF jelenleg. Ha időben előrendelted, akkor ez ~5k különbség. Én nem szerencsétlenkednék emiatt, a benzin is kerül ennyibe odavissza...
#4909 Def26 tudom. Ő írta, hogy 25km. Odavissza 50km. Ehhez jön hozzá az, hogy a gari is kényelmetlenebb. Nem írtam hülyeséget..
-
Peat;)
veterán
Attól függ milyen grafikához vagy szokva mint írták, de játékkínálatot tekintve még nagyon sokáig az új konzolok előtt lesz. Tehát ha a játékélményt keresed és nem zavar hogy esetleg két-három éve jelent meg az a cím akkor elég jó konzol. Persze most is jelennek meg olyan címek rá amiket minden ps4 és xbox one tulaj irigyelne a "gyenge" grafika ellenére is és legalább egy évig még fognak is. Legalább ennyi ideig legnagyobbat kaszálni még a ps3 és xbox360-on lehet, mert ezekből van annyi a piacon amire még egy egyedibb hangulatú játékot is be lehet vállalni mert valószínű sikerül eladni annyit amennyit kell, ezt a fejlesztők is tudják. [link]
-
Herczi
senior tag
Ha szemet tudsz hunyni a grafika felett és érdekelnek az exkluzívok, akkor igen. Én személy szerint már nem vennék, mert BF4-ezni akarok PS4-en, nem is kell másik játék vagy fél évig utána.
Viszont hiába lesz erős (?) a nyitó kínálat PS4-re, akkor is több jó játék van, és lesz 1-2 évig legalább a PS3-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont hiába lesz erős (?) a nyitó kínálat PS4-re, akkor is több jó játék van, és lesz 1-2 évig legalább a PS3-ra.
Kendek