Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Sajnálom hogy nem vált be a kontroller.
Én bő 2 éve amikor megvettem a Slim gépet nem a gyári fekete kontrollerrel kaptam hanem egy kékkel aminek a hátulján még matrica sincs. De a kontrollerbe bele van nyomva a Sony felirat,és szerencsére azóta is kifogástalanul működik. Nekem mind1 hogy eredeti e vagy sem csak jó legyen.
( de tudtommal valahogy meg lehet nézni PC-n hogy eredeti e ) -
Frod
addikt
"Tényleg nincs a piacon semmilyen olyan kontroller, ami garantáltan nem fog driftelni pár évig?"
A mai felfogás azt mondatja nincs, hiszen fogyóeszköznek van gyártva, nem pedig olyannak, ami garantáltan kiszolgál a konzol teljes ciklusa alatt az elejétől a végéig. Pár dolláros alkatrész a belsejében a gomba alatti rész, biztosan meg lehetne csinálni tartósabbnak is, de nem érdekük.
(A konkrét példádban pedig még van garancia rá, így legalább nem buksz semmit)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

( de tudtommal valahogy meg lehet nézni PC-n hogy eredeti e )
Kendek