Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz Djuree #162789 üzenetére
Na erre majdnem írtam valami csúnyát este, de inkább ledőltem aludni.
"...túl sok jó játékkal játszottam, nagyok az igényeim úgy látszik." <- maximum mások az igényeid. A The Witcher 3 tetszhet is meg nem is valakinek, de vannak olyan objektív érdemei, amiket nem lehet elvitatni tőle és rengeteg kritikus és játékos nagy hányada nem is vitatja el. Nagyon magasra tették a lécet minden szempontból. Grafika, animációk, történet, zenék, hangulat, kivitelezés. em beléd állás, csak ez a "nagyok az igényem" mondat kicsit ba**ta a csőröm.
"...nekem túl sok a gémer előéletem ehhez." <- Fuhh, ez meg a másik ilyen mondat, de erre inkább nem is mondok semmit.
"valszeg ha nem sok ilyen rpg-t toltam volna tetszene nekem is..." <- Ezeket a játékokat szívesen elolvasnám, ha írsz egy listát, hogy mik ezek. em kötekedés, tényleg érdekelne. Hátha nem ismerem valamelyiket és ránéznék.
Szóval ne vedd bántásnak, csak kicsit felment a cukrom így este ettől a pár mondattól, ami bántotta a szememet és nem mehettem el mellettük szó nélkül. De, mondjuk elmehettem volna, csak nem akartam.
-
Edem05
őstag
válasz Djuree #162789 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét mondom, nekem nagyon tetszett. Olyannyira, hogy kétszer végig is toltam egymás után 330 órás össz. játékidővel. Megcsináltam minden achievementet hozzá. Elsőre több idő ment bele mint második nekifutásra. A második körben inkább az achievementekre fókuszáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vicces videók
- Filmvilág
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest